Kendte29. oktober 2021

Angelina Jolie klar i mælet: Vil ikke tale om det

Skuespillerinden og sangeren The Weeknd er flere gange det seneste halve år blevet rygtet til at danne par, efter at de flere gange er blevet spottet ude sammen
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det var tilbage i slutningen af juni den 46-årige ”Maleficent”-skuespillerinde Angelina Jolie for første gang blev set nyde en hyggelig stund sammen med den 31-årige sanger The Weeknd.

Her spiste de to en lækker middag sammen på restauranten Giorgio Baldi, hvor de så sent som i slutningen af september måned igen blev set sammen.

Efter deres første besøg lød det, at de to diskuterede forretning, men sidste gang tog de hyggen med videre, da forlod restauranten sammen og kørte hjem til sangerens hjem i Bel-Air.

Men trods de flere offentlige dates mellem de to har hverken skuespillerinden eller sangeren endnu sat ord på den rygtede romance.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/mega799989_002.jpg
 Foto: MEGA

Foto: MEGA

Særligt Jolie ynder at holde sin mund lukket med syv segl, når spørgsmålene kommer til sangeren.

- Mine børn glæder sig enormt meget til at se filmen, hvis det er det, du spørger om, lød det nemlig kækt fra hende, da hun under et interview med E! Online ifølge Page Six blev spurgt, hvorvidt hendes børn glædede sig mest over den kommende Marvel-film eller over hendes nye venskab med The Weeknd.

Det lader altså ikke til, at Jolie inden for den nærmeste fremtid har tænkt sig at sætte ord på den angiveligt spirende kærlighed mellem hende og ”Secrets”-sangeren.

- De prøver på ingen måde at skjule, at de har været ude at spise sammen, lyder det fra en kilde tæt på sangeren, der dog også understreger sangerens lyst til at komme nærmere filmbranchen.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/20210927-083041-6-1920x2399we_2.jpg
 Foto: Ritzau Scanpix

De to forsøgte ikke at vise nogen kærtegn overfor hinanden, da de i september forlod restauranten. Men var det kun forretning? Foto: Ritzau Scanpix

The Weeknd har da også allerede scoret sig sin første filmrolle, når han spiller med i den kommende HBO-serie "The Idol".

Sponsoreret indhold