Hollywood30. november 2015

Brad Pitt færdig med Gud efter hård barndom

Hollywood-stjernen Brad Pitts opvækst var hård og kristen, og derfor har filmstjernen kun taget den disciplinære del af religionen med sig videre
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/brad_pitt.jpg

"Hvad fatter gør, det er altid det rigtige", lyder et gammelt H.C. Andersen-eventyr, men det gælder ikke for Brad Pitt og hans opvækst.

Den 51-årige Hollywood-stjerne voksede nemlig op under strenge, kristne regler, og den del af opdragelsen tager han i dag meget afstand til.

- Min far var meget, meget striks og opdragede mig og mine søskende ud fra den kristne skyld om, hvad der er rigtigt og forkert, siger superstjernen og fortsætter.

- Jeg voksede op blandt baptister i et sydstatshjem i Oklahoma, og sådan vil jeg ikke leve, så i dag er jeg ateist, fortæller "Seven"-stjernen til The Telegraph.

- Han havde dog også en blødere side og understregede altid på det kraftigste hvor vigtigt, det er at være uafhængig, tilføjer han i interviewet med avisen.

Sammen med fru Angelina Jolie er parret selv forældre til seks børn: Sønnerne Maddox på 14 år, 12-årige Pax og tvillingedrengen Knox på syv, og pigerne Zahara på ti år, niårige Shiloh og tvillingepigen Vivienne på syv år.

Og selv om Pitt tager afstand til den strenge, kristne del af sin ellers gode barndom, er der dog et element fra den, han og Jolie har fundet en højere mening med.

- Jeg er meget disciplinær omkring vores drenge. Jeg føler, min rolle som far er at guide dem, hjælpe dem med at finde ud af, hvad de skal bruge deres liv på og hive dem tilbage på sporet, hvis de overskrider en grænse, siger Brad Pitt om sin opdragelsesmetode og supplerer:

- Pigerne gør aldrig noget galt, så dem skal jeg ikke sætte ind overfor, lyder det dog fra den Oscar-vindende filmproducer.

Pitt og 40-årige fru Jolie har dannet par siden 2005 og kan i øjeblikket ses sammen i dramaet "By the Sea", der stadig vises i de danske biografer.

https://imgix.seoghoer.dk/fb_hllwd_116.png
null

Sponsoreret indhold