Hollywood 4. august 2015

Christina Applegate droppede Brad Pitt for hemmelig fyr

Den smukke skuespillerinde fravalgte en af Hollywoods mest eftertragtede fyre for en gut, hun ikke vil afsløre navnet på
Foto: All Over Press

Christina Applegate medvirkede ifølge huffingtonpost.com i et talkshow, hvor hun deltog i en amerikansk version af børnelegen ’S, P eller K’ – og her kom der ret så afslørende detaljer på bordet om den labre skuespillerinde.

Legen går i sin enkelthed ud på, at værten, her Andy Cohen fra ”Watch What Happens Live”, stiller nogle spørgsmål, som gæsten skal svare på. Kun én enkelt gang må gæsten vælge at undlade at svare, men ellers skal man fortælle sandheden.

Første spørgsmål handlede om Christina Applegates lesbiske tendenser, hvilket hun blankt afviste, at hun havde.

Det næste spørgsmål handlede om, hvem af hendes medstjernerm der har haft den største bule mellem benene. Her valgte Applegate – med henvisning til sin vielsesring – at undlade at svare.

Nu kunne Applegate ikke gøre andet end at svare sandt til de andre spørgsmål. Andy Cohen havde kun et enkelt spørgsmål tilbage, men sikke et spørgsmål!

Han havde åbenbart lavet lidt research og fundet ud af, at Applegate tilbage i 1989 skulle have droppet Brad Pitt for en anden person, og Cohen ville have svaret på, hvem det var til fordel for.

Christina Applegate lignede et dådyr, der var blevet fanget af forlygterne fra en lastbil af at høre det spørgsmål.

- Jeg skal sige det? Jeg skal ikke gøre noget, valgte stjernen at svare lettere rådvild og irriteret på samme tid.

Så klappede stjernen næsten i som en østers, men valgte dog at give mindre svar til værten, når han alligevel forsøgte at udfritte hende informationer om den hemmelige fyr.

Ud fra det lærte vi: Han var ikke skuespiller, men han var kendt af offentligheden. De endte dog ikke med at blive kærester.

Hvem mon personen, som kunne vælte Brad Pitt af pinden, var?

Sponsoreret indhold