Hollywood10. marts 2016

Skønne billeder: Brad og Angelinas børn er slet ikke så små mere…

Kameraerne og medierne har flittigt fulgt Brad Pitt og Angelina Jolies seks børn vokse op – og de seneste billeder af Maddox, Pax, Zahara, Shiloh og tvillingerne Knox og Vivienne viser, at deres små guldklumper slet ikke er så små mere. SE og HØR har samlet et stort galleri med Hollywoodstjernernes seks børn
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/shiloh_og_maddox.jpg
 (Fotos: All Over)

De har haft travlt med at indspille den ene storfilm eller den anden. Alligevel er det lykkedes superparret Angelina Jolie, 40, og Brad Pitt, 52, at opfostre seks skønne unger – og de ”små” guldklumper er slet ikke så små mere.

Som du kan se i galleriet nederst i denne artikel, er der sket meget med rollingerne Maddox, Pax, Zahara, Shiloh og tvillingerne Knox og Vivienne – i dag er de halvstore spirrevipper, der allerede er blevet genstand for stor mediebevågenhed.

Det ældste af Brad og Angelinas børn er Maddox Chivan Jolie-Pitt. Han er i dag en ung teenager på 14 år – og hans stolte forældre har tidligere udtalt, at Maddox er den ”fødte storebror” og meget ”omsorgsfuld og beskyttende”. Oprindeligt stammer Maddox fra Cambodia, og Angelina Jolie adopterede han i marts 2002, før at hun havde fundet sammen med superstjernen fra ”Fight Club”-filmen.

Tre år efter adoptionen af Maddox valgte Angelina at hente endnu et barn hjem – datteren Zahara Marley Jolie-Pitt – der i dag er fyldt 10 år. Zahara stammer fra Etiopien og havde en på mange måder hård start. Da hun blev adopteret i en alder af seks måneder, var hun både dehydreret og fejlernæret – og var hun ikke blevet adopteret, ville hun efter alt at dømme ikke være i live i dag.

Brad Pitt og Angelina Jolie havde netop fundet sammen, da Angelina fik besked om, at den lille Zahara var klar til at komme ”hjem” – og derfor rejste parret sammen til Etiopien i juli 2005 for at hente hende hjem.

Den 27. maj 2006 fødte Angelina Jolie parrets første biologiske barn – datteren Shiloh Nouvel Jolie-Pitt. I dag er den lille lømmel fyldt 9 år, og hendes forældre har ofte beskrevet Shiloh som en drengepige. På de nyeste billeder er det da også tydeligt at se, at den lille pige godt kan lide det lidt drengede look. Hun har nemlig valgt at have en helt kort frisure.

I marts 2007 valgte Brad Pitt og Angelina Jolie (der nu var forældre til i alt tre børn) at adoptere endnu et barn – denne gang rejste de til Vietnam for at hente den i dag 12-årige Pax Thien Jolie-Pitt hjem.

Og lidt over ét år senere kom der så to nye beboere til – 12. juli 2007 fødte Angelina Jolie nemlig parrets tvillinger: Knox Leon og Vivienne Marcheline Jolie-Pitt. De mindste "Jolie-Pitts" kom til verden i Frankrig og er i dag 7 år gamle.

Du kan se alle billederne af Brad Pitt og Angelina Jolies børn lige her:

Brad Pitt og Angelina Jolies børn

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer_9.png

Sponsoreret indhold