Hollywood10. marts 2016

Video antyder: Blev Viola Beach BEVIDST dræbt?

Ifølge svensk politi viser overvågningsvideoer fra ulykkesstedet, at den sorte bil med de fire bandmedlemmer fra Viola Beach og deres manager bevidst kørte i døden, da deres bil styrtede ud over en motorvejsbro tidligere på året
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sidste_billede_af_viola_beach.jpg
 (Foto: Twitter)

Var det en bevidst handling, da de fire medlemmer af bandet Viola Beach og deres manager en kold februarnat styrtede ud over en motorvejsbro og ned i den visse død?

Dét spørgsmål mener svensk politi nu at kunne svare JA til.

Ifølge det svenske politi viser overvågningsmateriale fra ulykkesstedet, at chaufføren af den sorte Nissan Qashqai bevidst satte farten op og drønede ud over broen, også selv om broen var åben, og at det derfor var livsfarligt at køre frem.

Det skriver det svenske medie Aftonbladet.

Lars Berglund fra det svenske politi fortalte i forbindelse med en høring på rådhuset i drengenes fødeby i England, Warrington, at den endelige årsag til dødsulykken ikke kendes, men at:

- Det ser ud til, at bilisten handlede forsætligt.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sidste_billede_af_viola_beach.jpg
 (Foto: Twitter)

Det sidste billede af bandmedlemmer i Viola Beach blev taget fredag aften i forbindelse med bandets koncert i Norrköping. Foto: Twitter

Under høringen er det dog ikke kommet frem, om efterforskerne ved, hvem af de i alt fem ombordværende der førte bilen. Alle ombord – Kris Leonard, River Reeves, Tomas Lowe og Jack Dakin samt deres manager Craig Tarry – blev dræbt i ulykken, der fandt sted i Södertälje-distriktet i det sydlige Sverige klokken 02:18 natten til lørdag den 13. februar.

https://imgix.seoghoer.dk/viola_beach.jpg
 (Foto: Polfoto)

Den smadrede bil blev hentet op af den svenske kanal lørdag den 13. februar. Foto: Polfoto

Aftenen forinden havde bandet optrådt i den svenske by Norrköping, og de var formentlig på vej mod lufthavnen, da deres sorte bil tordnede forbi afspærringen og med 80 kilometer i timen ræsede ud over den broen, der altså stadig var åben.

Bilen styrtede herefter næsten 30 meter ned i kanalen.

Konklusionen af ligsynet blev tidligere på måneden fremlagt. Her viste resultaterne, at ingen i bilen var påvirket af stoffer eller alkohol den skæbnesvangre aften i februar.

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer_9.png

Sponsoreret indhold