Hollywood15. februar 2016

Britisk band udslettet i vanvidsulykke – her er det sidste billede af dem

Det britiske indieband Viola Beach blev lørdag udslettet i en vanvittig ulykke, da deres bil styrtede 25 meter ned af en skrænt i Sverige. Nu er det sidste billede af bandet så blevet offentliggjort

Se galleriet: Her er ét af de SIDSTE billeder af kendte, inden de døde

Med en drink i hånden og håret sat sidder fire unge fyre og venter spændt. Om kort tid går de på scenen i Norrköping for at give endnu en koncert.

Men hvad de unge fyre på dette billede ikke ved er, at dette bliver deres sidste koncert.

Lørdag omkom de fire drenge Kris Leonard, River Reeves, Tomas Lowe og Jack Dakin fra indiebandet Viola Beach nemlig i en ufattelig bilulykke i det sydlige Sverige.

https://imgix.seoghoer.dk/sidste_billede_af_viola_beach_1.jpg
 (Foto: John Olsson/Twitter)

Det sidste billede af Viola Beach blev taget fredag aften kort før, at bandet skulle optræde i Norrköping. Foto: John Olsson/Twitter

I galleriet øverst i artiklen kan du se en masse billeder, der angiveligt er det sidste af afdøde stjerner.

Af endnu ukendte årsager skred deres sorte bil ud over en skrænt og styrtede 25 meter ned. De fire unge fyre i alderen 19-35 år blev dræbt ved ulykken sammen med deres manager Craig Tarry.

Billedet af de glade og forventningsfulde drenge blev taget fredag aften – altså kort før drengenes sidste koncert - i Norrköping i Sverige af en anden musiker, der nu hylder de afdøde musikere.

- Jeg husker, at jeg stod blandt publikum og tænkte ”disse fyre har virkelig potentiale til at blive store”. Og jeg tænkte, at det ville blive cool at sige, at jeg engang hang ud med Viola Beach i et omklædningsrum i Norrköping før deres første koncert uden for Englang, siger John Olsson, der er en del af det svenske punkbank Psykofant, ifølge det britiske medie Daily Mail.

https://imgix.seoghoer.dk/viola_beach_bilen.jpg
 (Foto: Polfoto)

Bilen var totalsmadret efter ulykken. Foto: Polfoto

I galleriet øverst i artiklen kan du se en masse billeder, der angiveligt er det sidste af afdøde stjerner.

- De var enormt gode live, og de var utrolig dygtige musikere – og så var de enormt søde. Vi delte omklædningsrum, mit band var netop blevet færdig med at spille, da de kom ind med deres charmerende accenter. De mindede mig om The Beatles i Hard Day’s Night – sådan lidt kluntede på den charmerende måde, fortæller John Olsson.

Ulykken skete lørdag på E4-motorvejen i Södertälje-distriktet, da medlemmerne af Viola Beach var på vej mod lufthaven for at nå et fly tilbage til England.

Af endnu ukendt årsager ramte deres bil et autoværn og styrtede ud over en motorvejsbro og videre ned i en kanal i Stockholm.

Dykkere har bjærget ligene fra bilen.

https://imgix.seoghoer.dk/mitsh-banner_3.png
 SE og HØR

Sponsoreret indhold