Hollywood4. marts 2016

Nu afslører ligsyn om popband var påvirket inden vanvidsulykke

Et ligsyn af de fire bandmedlemmer i Viola Beach og deres manager kaster nu mere lys over den skæbnesvangre februarnat, hvor deres sorte bil ræsede ud over en motorvejsbro i Sverige og dræbte alle fem passagerer
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/viola_beach_og_bilen.jpg
 (Foto: Polfoto)

Var fire unge popsangere og deres manager påvirket af enten stoffer eller alkohol, da de en kold februarnat styrtede ud over en motorvejsbro og ned i den visse død?

Dét spørgsmål er britiske efterforskere kommet et skridt nærmere, efter at ligsynene af de fire bandmedlemmer fra det britiske band Viola Beach og deres manager er blevet gennemført.

Konklusionen af de lægelige undersøgelse af ligene blev torsdag præsenteret under en høring på rådhuset i drengenes fødeby i England, Warrington, skriver det britiske medie Warrington Guardian.

https://imgix.seoghoer.dk/sidste_billede_af_viola_beach.jpg
 (Foto: Twitter)

Dette er formentligt det sidste billede, der er taget af Viola Beach. Det blev taget fredag aften kort før deres sidste koncert. Foto: Twitter

Ligsynene har nu udelukket, at der var alkohol eller stoffer involveret, da den sorte bil med de fem passagerer klokken 02:18 natten til lørdag den 13. februar styrtede ud over en motorvejsbro og ned i en kanal i Södertälje-distriktet i det sydlige Sverige.

Samtidigt kunne Elaine Duddle fra Cheshire Politi under høringen fortælle, at ulykken fandt sted omkring klokken 02:18, efter at bandet var på vej mod lufthavnen efter at have optrådt i den svenske by Norrköping.

https://imgix.seoghoer.dk/viola_beach_bilen_0.jpg
 (Foto: Polfoto)

Den forulykkede bil blev hentet op af kanalen om lørdagen. Foto: Polfoto

Elaine Duddle fra Cheshire Politi kunne også fortælle, at de unge bandmedlemmer og deres manager var styrtet ned i kanalen, fordi motorvejsbroen kort forinden var blevet hævet, så et skib kunne sejle gennem.

Af endnu uforklarlige oplysninger kørte bilen forbi afspærringen og med 80 kilometer i timen ræsede ud over den broen, der altså stadig var åben. Det er dog ikke kommet frem, hvem der førte bilen – eller hvordan både passagerer og chauffør kunne overse afspærringen, og at broen var åben.

Ligsynene konkluderede også, at passagererne i bilen pådrog sig ”alvorlige kvæstelser”, da bilen kolliderede med den hævede bro, og at de – formentlig kort tid efter – alle døde af deres kvæstelser.

Kris Leonard, River Reeves, Tomas Lowe og Jack Dakin samt deres manager Craig Tarry døde i ulykken.

Sponsoreret indhold