Hollywood15. december 2017

Biseksuel og på afvænning: Nu vil Aaron Carter ha' børn

Aaron Carter har haft et hæsblæsende 2017
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/aaron-carter-15122017.jpg
 Foto: All Over Press
Den tidligere popstjerne Aaron Carter, der i 1990'erne smeltede hvert et pigehjerte, har haft et heftigt 2017. Han er blevet anholdt i juli for at køre bil i påvirket tilstand og for besiddelse af stoffer.
Han er i august sprunget ud som biseksuel i et følelsesladet brev til sine fans, og dagen efter gik han fra sin kvindelige kæreste, Madison Parker. I september blev han på TV for rullende kameraer testet for HIV, fordi han med et voldsomt vægttab på 15 kilo og mange år i overhalingsbanen med et heftigt blandingsmisbrug, frygtede, at han var blevet ramt af sygdommen. Han græd for åben skærm og faldt lægen om halsen, da han blev frikendt for sygdom. Senest har han været på afvænning. Og den vellykkede afvænning har sat griller i hovedet på den 30-årige sanger. Nu vil han være far. Det fortæller han til US Weekly. - Jeg vil adoptere. Jeg vil så gerne have børn. Det er mit mål, at blive far, siger han. Man må så håbe, at adoptionsreglerne i USA er noget mindre restriktive end i Danmark, hvor hans udsvævende liv næppe ville give ham mulighed for at adoptere de første 20 år. - Jeg er blevet 30, og nu er jeg klar til at få et barn. Men ikke kun et barn. Jeg vil gerne finde en smuk kvinde eller mand at få et barn med. Men det skal værre den rette person, siger Aaron Carter. Aaron Carter er lillebror til det tidligere boyband-idol, Nick Carter, der var en del af den originale besætning i Backstreet Boys. I forbindelse med Aaron Carters anholdelse i juli tweetede Nick Carter, at han var klar til at hjælpe sin lillebror.
- Til min bror. Jeg elsker dig lige meget hvad. Hvis du føler, du har behov for hjælp, så er jeg her og er klar til at hjælpe dig med at få det bedre, skrev Nick Carter. Men det blev meget ilde taget op af Aaron. - Hvis mit eget kød og blod for alvor er bekymret for mig, hvorfor ringer han så ikke til mig i stedet for at gøre opmærksom på sig selv på denne meget offentlige måde. Det er overhovedet ikke i orden at bruge mig i et PR-stunt, mens jeg ligger ned, sagde Aaron i den forbindelse. Men de to brødre har nu mere eller mindre klinket skårene. - Jeg elsker Nick, selv om han kan være et fjols. Men jeg vil bakke ham op uanset hvad, siger Aaron.

Sponsoreret indhold