Hollywood26. september 2017

Aaron Carter indlagt

Musikeren Aaron Carter er blevet indlagt på afvænningsklinik
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/aaron-carter-25092017.jpg
 Foto: All Over
Barnestjernen fra 1990'erne, nu 29-årige Aaron Carter, har i den grad skabt overskrifter det sidste halve år. Han er blevet anholdt for narkobesiddelse og for at have kørt bil i påvirket tilstand, er sprunget ud som biseksuel og har været involveret i et offentligt opgør med sin lige så berømte bror, Nick Carter.
https://imgix.seoghoer.dk/8.24269187.jpg

Aaron Carter lod sig tidligere på året tjekke for HIV for rullende kameraer. (Foto: All Over Press)

Og den mere eller mindre offentlige nedsmeltning har nu resulteret i, at han har ladet sig indlægge på en afvæningsklinik, skriver The Hollywood Reporter. Hans manager bekræfter indlæggelsen over for The Hollywood Reporter. - Aaron har selv valgt at lade sig indlægge for at få det bedre og arbejde med sin generelle helbredstilstand, siger manageren, Steve Honig, til The Hollywood Reporter.
https://imgix.seoghoer.dk/aaron-artikel-2.jpg

Da testen viste, at Carter ikke var smittet med HIV, faldt han lægen om halsen i TV-studiet. (Foto: All Over Press)

Carter sender via manageren en hilsen til sine fans. - Han håber, at det vil blive respekteret, at han værner om sit privatliv i denne situation. Han vil fokusere på at blive det bedst mulige menneske og den bedst mulige kunstner. Aaron er meget, meget taknemmelig for al den støtte og kærlighed, han har fået fra sine fans, og han ser frem til at komme tilbage stærkere end nogensinde, siger Steve Honig til The Hollywood Reporter. Tidligere i år brød han sammen på TV, da han lod sig HIV-teste for rullende kameraer. - Det var det meste skræmmende, jeg nogensinde har foretaget mig i mit liv. Jeg har ikke altid dyrket sikker sex og er bange for at have udsat andre for risiko. Jeg føler, at jeg har bragt andre menneskers liv i fare med min krop og har aldrig tidligere haft modet til at lade mig teste, siger Aaron Carter, der omfavnede lægen, Jorge Rodriguez, der 'frikendte' ham for HIV-smitte.. I juli blev han anholdt for at køre i påvirket tilstand og for at besidde stoffer. Han blev stoppet af politiet, som mente, at han kørte usikkert, fordi han havde røget marihuana. Carter selv mener, han blev stoppet, fordi han er kendt. - Aaron har recept på, at han må bruge medicinsk cannabis mod sin langvarige angst. Han føler, at han blev mål for politiets aktion, fordi han er et kendt ansigt, og hans advokat vil kigge på sagen, lød det i en udtalelse fra Carter-lejren ved den lejlighed. Aaron Carter er lillebror til det tidligere boyband-idol, Nick Carter, der var en del af den originale besætning i Backstreet Boys. I forbindelse med Aaron Carters anholdelse i juli tweetede Nick Carter, at han var klar til at hjælpe sin lillebror.
- Til min bror. Jeg elsker dig lige meget hvad. Hvis du føler, du har behov for hjælp, så er jeg her og er klar til at hjælpe dig med at få det bedre, skrev Nick Carter. Men det blev meget ilde taget op af Aaron. - Hvis mit eget kød og blod for alvor er bekymret for mig, hvorfor ringer han så ikke til mig i stedet for at gøre opmærksom på sig selv på denne meget offentlige måde. Det er overhovedet ikke i orden at bruge mig i et PR-stunt, mens jeg ligger ned, sagde Aaron i den forbindelse. I august sprang han ud som biseksuel i et følelsesladet indlæg på Twitter, og dagen efter den afsløring brød han med sin kvindelige kæreste Madison Parker.
En måned forinden havde han ellers udtalt, at han ville giftes og have børn med hende. Kampen mod depressionen

Aaron Carter har tidligere været ude og fortælle, hvordan hans forældres skilsmisse ramte ham hårdt. Det er derfor, at han udviklede en depression.

- Depressionen ramte mig, fordi jeg ikke ville have, at mine forældre skulle skilles. Jeg kunne ikke håndtere det, kunne ikke tænke klart, lukkede alt ude, begyndte at feste og rode mig ud i problemer. Jeg mistede mine penge, og ingen ville ikke have noget med mig at gøre, har Aaron fortalt. Aaron Carter hittede stort i 90'erne, men efterfølgende røg han ud i glemslen. Han har siden blandt andet deltaget i den amerikanske udgave af "Vild med dans". Du kan se Aaron Carters forvandling fra barnestjerne til voksen mand i galleriet herunder:

Aaron Carter

Sponsoreret indhold