Hollywood1. juni 2017

Billet-koks til Ariana Grandes støtte-koncert

Mange blev smidt af, da billetter til støtte-koncert efter terrorangrebet i Manchester Arena, blev udsolgt på få minutter
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/pige.jpg
 Foto: All Over Press/Privatfoto)

I dag klokken 10 lokal tid blev der åbnet for billetsalget til støttekoncerten for ofrene, de sårede og efterladte ved terrorangrebet umiddelbart efter Ariana Grande-koncerten i Manchester Arena sidste mandag, hvor 22 mennesker blev dræbt af den 22-årige selvmordsbomber Salman Abedi.

På søndag kommer teenageidolet Ariana Grande tilbage til Manchester og spiller igen sammen med blandt andre Coldplay, Justin Bieber, Take That, Miley Cyrus, Katy Perry og Usher.

Overskuddet fra koncerten går direkte til ofrene, de sårede og de efterladte for angrebet den 22. maj.

Og rigtig mange mennesker ville gerne overvære den koncert, der afholdes på cricketbanen 'Emirates Old Trafford', der har plads til 50.000 tilskuere.

Men arrangørerne har besluttet, at de omkring 21.000 der var på plads til koncerten i Manchester Arena og oplevede deres kære blive dræbt og kvæstet, får fribilletter til koncerten på søndag, så der er kun omkring 30.000 billetter i omløb.

Alt efter hvem man spørger, blev der udsolgt på alt fra seks til tyve minutter, men hurtigt gik det med at få solgt billetterne.

Tabloidavisen The Sun fortæller om mange der hang i kø hos billetudbyderen Ticketmaster for så at blive smidt af uden at have fået mulighed for at købe billetter.

Andre oplevede at hænge i kø, i hvad der føltes som timer, mens andre fik lov at købe billetter, således at der var stadig færre billetter tilbage til de håbefulde men efterhånden desperate fans.

- Jeg vidste, at det ville blive svært, men Ticketmaster gør det heller ikke nemmere ved at sparke mig af sitet og ud i cyberspace gentagne gange skriver en.

Herunder kan du se eksempler på flere ærgerlige personer, der sad klar ved computeren i god tid, men fik en lang næse.

Efter 20 minutters kaotisk billetsalg med flere nedbrud meldte Ticketmaster, at alle de regulære billetter til 340 kroner var udsolgt.

Tilbage var kun nogle specielle VIP-billetter til 21.000 kroner.

Ticketmaster oplyser, at 140.000 fans var på websitet i tiden for billetsalget, og 450.000 har været omkring sitet det seneste døgn, og firmaets callcenter er næsten blevet lagt ned af alle de opkald, der kom.

De fleste, der prøvede at få billetter, måtte gå med uforrettet sag, men kan måske finde lidt trøst i, at statslige BBC viser det følelsesladede show søndag aften.

Galleri - billeder fra terrorangrebet i Manchester Arena:

Terrorangrebet mod Ariana Grande koncert i Manchester 22. maj 2017

Sponsoreret indhold