Hollywood 30. januar 2019

Beverly Hills-stjerne tvunget til betaling

Det har været en længere proces, at få Tori Spelling til at betale sin kreditkort-gæld, men nu har dommeren talt
(Foto: MEGA)

Det er ikke altid guld og grønne skove, at være verdenskendt 90'er stjerne. I hvert fald ikke, hvis man hedder Tori Spelling - og stadig godt kan lide at bruge penge, som da karrieren stadig var på toppen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

For to år siden kom det frem, at Beverly Hills-stjernen var blevet sagsøgt af kreditkortfirmaet American Express, for i flere måneder ikke at have betalt sin gæld.

Der er tydeligvis ikke så mange penge i tanken hos Donna, for der skulle gå temmelig længe inden sagen fik en ende. Det er der nu, og det er ikke til Spellings fordel.

Tidligere på måneden kom en fuldbyrdelsesordre fra kreditfirmaet nemlig i stand og nu har dommeren talt. Spelling skal til lommerne! Og det er ikke småpenge der skal op. For at være helt eksakt skylder Tori Spelling nu American Express 88.000 dollars, hvilket svarer til ca. 575.000 gode danske kroner, det skriver US Weekly der har fået adgang til retsdokumenterne.

Det er ikke første gang Donna og gemalen Dean McDermott har problemer med finanserne. I 2016 blev parret nemlig sagsøgt af City National Bank, for ikke at betale deres banklån på svimlende 400.000 dollars.

Det virker altså ikke til, at der ligger en Beverly Hills formue og gemmer sig et sted, men heldigvis har skuespilleren eftersigende et nyt tv-projekt i kalenderen. Så kan det være der kommer nok fyld i kisten til, at hun kan komme af med sin gæld.

Sponsoreret indhold