Hollywood12. juli 2015

"Beverly Hills"-diva gift - igen

Jennie Garth prøver igen kræfter med ægteskabet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/jennie-garth.jpg
 All Over Press
Tredje gang er måske lykkens gang for Jennie Garth. Den 43-årige skuespiller, der er kendt for sin rolle som divaen Kelly Taylor i 90'er klassikeren "Beverly Hills 90 210", giftede sig lørdag aften med skuespilleren Dave Abrams. Det bekræfter det nygifte brudepar over for magasinet People.
- Det var en perfekt aften. Vi er så lykkelige over at have vores familier og venner omkring os på den specielle dag, siger Garth og Abrams i erklæringen.
Parret blev gift i deres hjem i Californien, og med som brudepiger var skuespillerens tre døtre fra sit andet ægteskab med skuespilleren Peter Facinelli, 17-årige Luca, 12-årige Lola og otteårige Fiona. Det nygifte par mødte hinanden på en blinddate i efteråret 2014, og kort tid efter friede Abrams til Garth på hendes 43-års fødselsdag, - Pludselig stod kærligheden foran mig, selv om jeg sagde, at jeg ikke havde brug for den eller ville have den. Den kom bare, og han fuldender mig, lød det fra Garth til People Magazine efter parrets forlovelse, som kom to år efter hendes skilsmisse fra Facinelli, som hun var gift med i 11 år.
Garth mødte "Twilight"-stjernen i 1995 under indspilningerne til filmen "An Unfinished Affair", men på daværende tidspunkt var hun gift med musikeren Daniel Clark, som hun blev skilt fra i 1996, hvorefter hun og Facinelli fandt sammen. Der har været meget stille omkring Jennie Garth, siden kameraerne efter et helt årti slukkede på "Beverly Hills 90 210"-serien i 2000. Siden har Garth medvirket i sit eget reality-program og i flere kortvarige serier, hvoraf den seneste var med "Beverly Hills"-veninden Tori Spelling.

Sponsoreret indhold