Sådan er forholdet mellem ’Donna’ og ’Kelly’ i dag

Sådan så de ud – dengang i 90’erne

Sådan så de ud – dengang i 90’erne

Foto: All OverI kultserien " Beverly Hills 90210" var Donna Martin og Kelly Taylor slyngveninder gennem hele skoletiden. De holdt sammen gennem hele skoletiden på trods af kærestesorger, voldtægter og meget andet. Et venskab i 90'ernes helt store ungdomsserie er én ting, men hvordan er det gået med venskabet efter det sidste kamera blev slukket og det sidste af de 192 afsnit blev sendt i 2000?

LÆS OGSÅ: Husker du Brandon, Dylan og Kelly? Sådan ser 90210-stjernerne ud i dag

Heldigvis er det gået godt Donna og Kelly, eller som de hedder i virkelighedens verden, Tori Spelling og Jennie Garth, holder stadig sammen. Deres børn er blevet tætte venner og veninder.

- Vores børn er ved at blive venner, og det er rigtig fedt. Mine børn sov hjemme hos Jennie i sidste uge. Det var som om cirklen blev fulendt, siger Tori Spelling til People Magazine.

LÆS OGSÅ: Beverly Hills 90210-stjerne misbrugt som ung

Spelling er mor til Stella på seks år, Hattie på to år, Liam på syv år og Finn, der snart bliver to år. Jennie Garth har børnene Luca på 17 år, Lola på 11 år og Fiona på syv år. Derfor taler de to veninder ofte om børn.

- Vi deler oplevelser hver dag. Jeg elsker og respekterer hende som mor, fortæller Jennie Garth.


41-årige Tori Spelling og 42-årige Jennie Garth holder stadig sammen (Foto: All Over)

LÆS OGSÅ: Galleri: "Beverly Hills 90210"

De to tidligere teenageidoler er genforenet i komedieserien " Mystery Girls", der snart for premiere på den amerikanske tv-kanal ABC.

Du kan se en trailer for serien herunder:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close