Hollywood 16. januar 2015

Se billederne: Beverly Hills-babe er gravid

Se, hvem der skal være mor for anden gang

’Andrea’: Spændende at genskabe ’Beverly Hills 90210’Hun blev kendt for at skabe intriger og gå i seng med sine veninders kærester i ungdomsserien "Beverly Hills 90210".

Tiffani Thiessen, som spillede Valerie Malone i den populære serie, er i dag, knap 15 år efter seriens sidste afsnit rullede over skærmen, for længst blevet voksen. Nu venter hun barn nummer to.

Den annoncerer hun selv på billeddelingsmediet Instagram.

LÆS OGSÅ: Husker du Brandon, Dylan og Kelly? Sådan ser de ud i dagSådan offentliggjorde den 40-årige skuespillerinde, at hun venter barn (Foto: Instagram)Skuespillerinden har siden sin rolle i "Beverly Hills 90210" haft mindre roller på TV (Foto: AOP)


Her har den 40-årige skuespiller delt et idyllisk familiebillede af sig selv og sin mand, skuespilleren Brady Smith, sammen med deres fireårige datter, Harper Renn Smith.

- Vi er meget glade for at kunne dele den gode nyhed, at vi venter os. Harper kunne ikke være gladere ved udsigten til at blive søster og få en ny legekammerat, skriver Tiffani Thiessen til billedet af den lille familie.

LÆS OGSÅ: Ebola-frygt i Hollywood: 90210-stjerne indlagt

Efter sin sidste medvirken i "Beverly Hills 90210" i 1998 har Tiffani Thiessen haft forskellige mindre roller på film og tv.

Siden 2009 har hun været en fast del af castet på den amerikanske agentserie "White Collar", hvor hun spiller FBI-agenten Peter Burkes kone, Elisabeth.

Tiffani Thiessen og Brady Smith giftede sig i 2005. Thiessen har tidligere været forlovet med skuespiller Richard Ruccolo, som hun mødte, da hun i 2000 medvirkede i flere afsnit af komedieserien "To fyre, en pige og et pizzeria".

Her kan du se et galleri med stjernerne fra Beverly Hills 90210:

Sponsoreret indhold