Hollywood 4. februar 2019

"Donna" bekræfter: "Beverly Hills 90210" vender tilbage

Tori Spelling, der spiller Donna Martin i den populære serie, bekræfter nu, at serien vender tilbage med de originale skuespillere på rollelisten
Foto: MEGA

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er over for Access Hollywood, at Tori Spelling løfter sløret for, at den populære serie snart vender retur.

- Det er bekræftet: Vi laver en ny "90210"!, jublede den nu 45-årige skuespiller.

- Det bliver det originale hold samlet igen, og vi spiller "forhøjede" versioner af os selv. Fans kommer til at blive posititvt overraskede, for vi kommer til at klippe scener ind fra serien, så hele det oprindelige hold kommer til at spille "forhøjede" versioner af sig selv, tilføjer hun om den nye omgang "Beverly Hills 90210".

Tilbage i december kunne amerikanske TMZ vise billeder af Jennie Garth, der spillede Kelly, Tori Spelling, bedre kendt som Donna, Ian Ziering (Steve), Brian Austin Green (David) og Jason Priestley (Brandon), der var ude at drikke kaffe sammen på Sunset Boulevard i Los Angeles - det satte naturligvis rygter i gang om, at en revival var i støbeskeen.

Senere kom det dog frem, at "Beverly Hills 90210" IKKE vender tilbage i den form, som fans ellers kender og elsker.

Kilder tæt på produktionen afslørede i starten af det nye år, at skuespillerne, der spillede Kelly, Donna, Steve, David og Brandon rigtig nok var samlet for at sælge et koncept ind til TV-kanalerne, men det var altså ikke en ny omgang "Beverly Hills 90210", der blev arbejdet på.

Ifølge Page Six arbejdede "Beverly Hills 90210"-stjernerne på en timelang "mockumentary", hvor skuespillerne skal spille sig selv.

Det endnu unavngivne projekt kommer til at handle om seriens oprindelige stjerner, der kæmper for at få en ny omgang "Beverly Hills 90210" på skærmen.

Der bliver altså ikke tale om en ny omgang "Beverly Hills 90210" i klassisk forstand, men mere på meta-niveau.

Sponsoreret indhold