Bens Playboy-model benægter: Jeg har intet med hans tilbagefald at gøre

Foto: Mega/Instagram(Shauna Sexton)

Sommeren har været hård for skuespilleren Ben Affleck. 

Først blev han single, da kæresten Lindsay Shookus skred, og efterfølgende røg han tilbage på afvænning for at få bugt med sit store alkoholmisbrug. 

Lige inden han igen checkede ind på en afvænningsklinik, blev han spottet sammen med Playboy-modellen Shauna Sexton flere gange, og det har fået flere af Bens fans til at beskylde hende for at være skyld i hans deroute.

De anklager vil hun dog ikke have siddende på sig. 

Kommentarfeltet på hendes Instagram-profil blev nemlig rødglødende, da hun lagde et billede op, hvor hun drak et glas vin. 

Hun var dog hurtig til at svare igen.

- Jeg har aldrig drukket i nærheden af ham eller med ham, skriver Sexton blandt andet i kommentarfeltet. 

- Jeg elsker at feste og drikke. Hvilken 22-årig gør ikke det, skriver hun ligeledes. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Happy as shit man

A post shared by shauna sexton (@shaunasexton_) on

Shauna Sexton har selv været i problemer med politiet, da hun var yngre, og det var der også brugere på Instagram, der kritiserede hende for. 

- Gør mine fejltagelser, at jeg ikke ville respektere nogens ædruelighed ved at drikke med dem eller foran dem? Nej. Jeg har uendelig respekt for dem, der tager hånd om deres egen problemer. Når det så er sagt, så er Ben en voksen mand. Han tager sine egne beslutninger. At skyde skylden på en 22-årig for nogens tredje gang i afvænning er latterligt. Han er et menneske, jeg er et menneske, skriver hun i kommentarfeltet. 

Det er små to uger siden, at Ben Affleck endnu en gang lod sig indlægge på en afvænningsklinik.

Ekskonen Jennifer Garner hentede Affleck i hans 121 millioner kroner dyre hjem i Pacific Palisades i Californien den 22. august, og herefter kørte hun ham til en afvænningsklinik et sted i Los Angeles.

Artiklen fortsætter efter billedet


Ben Affleck og Jennifer Garner har siden deres skilsmisse været fælles om børnene. (Foto: Mega)

Indlæggelsen kom blot få dage efter, at den amerikanske stjerneskuespiller blev spottet sammen med en Playboy-model og få dage efter, at han blev set bære en stor kasse med alkohol ind i sit hjem i Pacific Palisades, Californien.

Jennifer Garner var også ved Bens side, da han valgte at indskrive sig på en afvænningsklinik i starten af 2017. 

- Jeg har færdiggjort behandling for mit alkoholmisbrug. Noget jeg har kæmpet med tidligere, og vil fortsætte med at kæmpe med, skrev han på Facebook i marts sidste år.

- Jeg vil leve mit liv fuldt ud og være den bedste far, jeg kan være. Jeg vil have mine børn skal vide, at der ikke er nogen skam i at bede om hjælp, når du har brug for det. Jeg er heldig at have familie og venner, inklusiv min Jennifer, der har støttet mig og taget sig af vores børn, mens jeg har gjort det arbejde, som jeg havde sat mig for, skrev Ben også i sin opdatering. 

Ben Affleck og konen Jennifer Garner gik hver til sit i 2015, men først i april sidste år søgte Jennifer Garner om skilsmisse.

Parret har dog stadig kontakt med hinanden - primært på grund af deres tre fælles børn.

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close