Bange Kim Kardashian bygger panic room

Foto: All Over

Der skal ikke spares på sikkerheden efter Kim Kardashian blev udsat for et voldsomt røveri i Paris, hvor maskerede røvere trængte ind på hendes hotelværelse, bandt hende og frarøverede hende hendes smykker, men realitydronningen frygtede for sit liv.

Efterfølgende har Kim Kardashian holdt meget lav profil i forhold til, hvad man er vant til fra hendes side, og nu forlyder det, at hun vil have bygget et såkaldt panic room i sit eget hjem.

Ifølge Mirror vil det koste omkring 100.000 dollars - knap 700.000 kroner - at bygge et sikkert værelse i det store hus i Los Angeles, hvor hun bor sammen med sin mand Kanye West, sin datter North og sønnen Saint. Og det er så hurtigt som muligt de nye sikre værelse skal installeres.

- Værelset bliver lavet, så det kan modstå ild - og temperaturer til over 1000 grader - og jordskælv på 7.0 på richterskalaen, siger en kilde til InTouch ifølge Mirror.

Og værelset skulle altså på den måde kunne holde alt ude - også uindbudte gæster.

Kim Kardashians mor, Kris Jenner, har også afsløret, at hendes datter er meget hårdt mærket efter røveriet i Paris - at det har givet hende mareridt og angst.

- En dag ad gangen. Det er en proces, siger Kris Jenner. 

Se flere billeder af Kim Kardashian - og hjemmet, hvor hun bygger et panic room her:

Kim Kardashian og hjemmet i Los Angeles

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close