Ugeblad: Sådan har Kim Kardashian det nu

Kim Kardashian.

Kim Kardashian.

(Foto: All Over Press)

Hysterisk, usammenhængende og meget, meget bange.

Sådan beskriver en kilde tæt på Kardashian-klanen Kims nuværende sindstilstand og humør efter røveriet i Paris. 

- Hun var så bange. Og hun var hysterisk, da hun talte med Kanye. Hun var så usammenhængende, at han slet ikke forstod, hvad hun sagde. Det eneste, han kunne tænke på var, hvordan han kunne komme tæt på hende, siger kilden til ugebladet People.

Kim fokuserede kun på sine smykker, som blev taget. Røverne kom afsted med at stjæle juveler for knap 70 millioner kroner.

- Kanye sagde til hende, at han fuldstændig ligeglad med smykkerne. Det eneste, der var vigtigt for ham var, at hun var okay, siger vedkommende.

Den altid så beskyttende mor, Kris Jenner, er gået i total krisetilstand. 

- Kim har aldrig nogensinde været i en så skræmmende situation. Hun kan stadig ikke forstå, at det er sket. Kris har været meget god til hele tiden at holde familien opdateret om situationen. Røveri har altid været Kim største frygt, og derfor er det helt vildt for hende. Det kommer til at tage meget, meget lang tid for hende at komme sig over dette, siger kilden.

"Keeping Up With the Kardashians" holder lige nu pause fra de amerikanske TV-skærme. Det vender tilbage i slutningen af oktober, og der vil røveriet uden tvivl blive beskrevet i detaljer. "KUWTK" bliver sendt på TV3 i Danmark.

Se de allernyeste billeder af Kim her:

Kim Kardashian er tilbage i New York efter det voldsomme røveri i Paris

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close