Hollywood3. april 2017

Banderas kvitter smøgerne

Den spanske stjerne ramt af hjerteanfald
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/anto.jpg
 (Foto: All Over Press)
Et hjerteanfald i januar har fået Antonio Banderas til at lægge smøgerne på hylden. Den 56-årige spanske stjerneskuespiller fortalte først om hjerteanfaldet for små to uger siden.
Anfaldet blev fulgt op af en større operation i på en privatklinik i Schweiz, og nu er Banderas 'næsten' så god som ny. Og som sidegevinst har han kvittet smøgerne. - Hvis der er kommet noget godt ud af det, så er det, at jeg er stoppet med at ryge fra den ene dag til den anden helt uden hjælpemidler. Det er slut, siger Antionio Bandereas til avisen Diario Sur.
Og hjerteanfaldet den 28. januar får næppe langvarige konsekvenser for spanierens karriere. I nogle år op til operationen døjede han med hjerteflimmer, men det er slut nu.
Han vil dog passe lidt bedre på sig selv i fremtiden. - Jeg tror, at hjerteanfaldet skyldes, at jeg har arbejdet som en gal i 37 år, så nu vil jeg tænke mig om og tage nogle pauser indimellem, siger Banderas. Han vil også hoppe om på den anden side af kameraet og virke som både manuskriptforfatter og instruktør.

Sponsoreret indhold