Nyheder 13. september 2014

Birgitte Hjort Sørensen: Kikset møde med Banderas

Skuespilleren kom helt tæt på den lækre latino på et hotelværelse.
Af af
Birgitte Hjort Sørensen ser lækker ud i det seneste Euroman
Birgitte Hjort Sørensen ser lækker ud i det seneste Euroman
Foto: All Over


32-årige Birgitte Hjort Sørensen har charmeret selveste Pilou Asbæk i TV-serien "Borgen". Og mon ikke blondinen også havde en vis effekt på Anthonio Banderas, da de mødtes første gang på et hotelværelse.

- Mit første møde med Antonio Banderas var superkikset. Jeg skulle spille over for ham i en ny sci-fi-thriller, 'Autómata' og havde lige haft et møde med instruktøren. Banderas er den første store Hollywood-stjerne, jeg har arbejdet sammen med, så jeg var spændt på, om jeg ville blive star struck, fortæller hun til Euroman og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Birgitte Hjort drømmer om børn

- Han ventede på mig på sit hotelværelse. Jeg bankede på døren, men idet han åbnede døren, gled Do not disturb-skiltet af håndtaget. Jeg skulle lige til at sige 'hej', men han bukkede sig i samme øjeblik ned for at samle skiltet op. Så kom han i tanke om: "Nå nej, vi skal jo lige sige hej," og rettede sig op. Men jeg er jo dansker, så jeg havde stukket poten frem, han er spanier, så han ville kindkysse. Det skabte endnu mere forvirring. For at afslutte seancen trådte jeg ham så også over tæerne. Det var så kikset. Det var dog også godt til at bryde isen. Vi grinte meget over det bagefter, afslører Birgitte.

LÆS OGSÅ: Birgitte Hjort hjemløs

Hvornår du kan opleve danskeren og Hollywood-stjernen i samme film vides ikke, da premieredatoen stadig er ukendt.

Sponsoreret indhold