Hollywood22. marts 2017

Se, hvad han skriver: Arnold i flæsket på Trump igen

"Terminator" skyder med skarpt mod præsident Donald Trump, fordi præsidenten høster meget dårlige tilfredshedstal i ny undersøgelse.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/arnie.jpg
 Foto: All Over

De tilhører samme parti, men hader hinanden som pesten.

Californiens tidligere guvernør og "Terminator", Arnold Schwarzenegger, går endnu engang i krig mod den siddende præsident, Donald J. Trump, på de sociale medier.

Denne gang retter han skytset mod præsidenten, fordi han vil udrydde efterskoleprogrammer for fattige amerikanske skoleelever:

Samtidig er den nyeste tilfredsundersøgelse ret katastrofal for Trump. Blot 37 procent af amerikanerne synes, at Trump "gør jobbet som præsident godt". Det er den lavestet opbakning til en siddende præsident i alle de 72 år, Gallup har lavet sådanne undersøgelser.

Dog er det ikke så unormalt for en præsident at døje med lave tilfredshedsmålinger i den første embedsperiode. Den meget populære præsident Ronald Reagan røg også ned under 40 procent i 1983 to år efter, han kom til magten. Han forlod dog posten i 1989 med hele 63. pct. "approval rating", som opbakningen kaldes i USA.

Trump og Arnold Schwarzenegger har været fjender i mange år, og Donald Trump har ofte hånet Arnold Schwarzenegger lave seertale som vært på Trumps tidligere reality-serie, "The Apprentice". Omvendt har Arnold åbenlyst kritiseret Trump på både de sociale medier og i pressen.

Både Donald og Arnold er republikanere. Arnold stemte dog ikke på Trump ved valget i november.

Se flere billeder fra Trumps indsættelsesfest i januar her:

Billeder fra præsident Donald Trumps indsættelsesfest i januar 2017

Sponsoreret indhold