Arnold: - Trumps indrejseforbud er vanvittigt!

Arnold Schwarzenegger langer ud efter Donald Trumps indrejseforbud.

Arnold Schwarzenegger langer ud efter Donald Trumps indrejseforbud.

Foto: All Over Press)

 
Hvis det var en film kunne Arnold Schwarzenegger alias 'Terminator' gøre det af med Donald Trump, hurtigere end den nye præsident kunne nå at sige 'America First, America First'.
 
Men nu er det virkelighed, og realityskuespilleren Trump er rykket ind i Det Hvide Hus på Pennsylvania Avenue.
 
 
Her har han som en anden hvirvelvind vendt op og ned på en masse ting i løbet af kort tid, og særligt hans omstridte indrejseforbud for borgere fra eller født i Somalia, Sudan, Libyen, Yemen, Syrien, Irak og Iran, har fået folk på barrikaderne.
 
Også Arnold Schwarzenegger, der oprindelig kommer fra Østrig men har opnået amerikansk statsborgerskab, siger fra.
 
Schwarzenegger har opnået umådelig succes som skuespiller i USA og var tidligere gift ind i Kennedy-familien og kronede en politisk karriere med at blive guvernør i Californien.
 
 
Han synes, Trumps indrejseforbud er forhastet og rammer forkerte mennesker.
 
- Det er gået for stærkt. At forbyde folk med et 'green card' at rejse ind er forkert. Når folk har fået et 'green card', så har USA givet dig lov til at arbejde her i landet, og du er på vej mod at opnå statsborgerskab. Jeg har selv været i samme situation, det er tosset at lukke den slags mennesker ude, og vi ser fjollede ud, når Det Hvide Hus udsteder den slags dekreter, siger Arnold Schwarzenegger til extratv.com.
 
 
Han håber, at den megen ballade omkring indrejseforbuddet bliver en slags øjenåbner for Trump og hans hold.
 
- Trump bør være mere inkluderende. De love, der varer længst, er dem der kommer, når republikanerne og demokraterne arbejder sammen, siger Arnold Schwarzenegger.
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close