Hollywood 17. januar 2018

Anna Faris sælger sit hus for 15 millioner kroner

Filmstjernen Anna Faris er klar til at rykke videre efter skilsmissen fra Chris Pratt
Foto: All Over

Anna Faris er helt klar til at starte på en frisk efter skilsmissen fra Chris Pratt.

Nu har hun sat det hus, som hun har boet i siden skilsmissen, til salg. 

Det skriver bolighjemmesiden Trulia

Huset er 238 kvadratmeter stort og har tre soveværelser og tre badeværelser. 

Det topmoderne hjem er sat til salg for 15 millioner kroner, men så får man også et hjem, der ligger ganske uforstyrret i området Nichols Canyon, der er en del af Hollywood Hills. 

Anna Faris købte selv huset for 12 år siden, længe før hun mødte Chris Pratt. Dengang betalte hun 11,5 millioner kroner for huset.

Hun kan altså trække 3,5 millioner kroner ud, hvis hun får held med at få solgt huset til den pris, som det er udbudt til. 

Med til huset får man også en stor pool, en tropisk have og en petanquebane, hvor man rigtigt kan hygge sig med vennerne. 

Anna Faris blev skilt sidste år

I august kom det frem, at Anna Faris og Chris Pratt var gået fra hinanden efter otte års ægteskab

- Anna og jeg er meget kede af at bekendtgøre, at vi er ved at blive separeret. Vi har prøvet i lang tid, og vi er meget skuffede, skrev Chris Pratt i en pressemeddelelse, da parret afslørede den triste nyhed

Sammen har parret sønnen Jack Pratt på fem år, og af hensyn til ham ønskede de, at skilsmisse skulle foregå i fred og fordragelighed.

- Vores søn har to forældre, som elsker ham meget højt, og for hans skyld ønsker vi fremover at holde denne situation så privat som muligt, skrev Chris Pratt og Anna Faris i august

Sponsoreret indhold