Anistons kæreste springer ud!

Aniston og Theroux skal snart giftes

Aniston og Theroux skal snart giftes

Foto: All Over PressDer er ikke kun hygge, men også masser af uhygge hjemme hos skuespillerparret Jennifer Aniston og Justin Theroux.

Onsdag afslørede den 45-årige skuespillerinde i det amerikanske talkshow "The Talk", hvordan hendes 43-årige forlovede ynder at overraske hende pludseligt.

LÆS OGSÅ: Aniston drikker modermælk

- Han elsker at forskrække mig. Han gemmer sig i skabet og springer derefter frem, siger Aniston og fortæller om en nylig episode:

- På et tidspunkt var jeg i gang med at rydde op og kom ikke med op i seng med det samme. Da jeg endelig går ind i soveværelset, springer han ud af skabet, hvor han har ventet 25 minutter på mig, siger Aniston, der dog ikke farer op over drillerierne.

LÆS OGSÅ: Anistons ædefest: Gjorde intet ud af mig selv

- Han får mig konstant til at grine, siger den tidligere "Venner"-stjerne, der forguder sin kommende mand:

- Han er så kreativ og dygtig i alt, hvad han foretager sig. Han er en fantastisk skuespiller, en genial manuskriptforfatter og bare et smukt menneske.

LÆS OGSÅ: For uhyggeligt? Fransk biografer tager denne film af plakaten

Aniston og Theroux mødte hinanden i 2011 under indspilningerne af filmen "Wanderlust." Når de gifter sig, bliver det hans første og hendes andet ægteskab, eftersom hun tidligere var gift med skuespilleren Brad Pitt.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close