Nyheder24. oktober 2014

For uhyggelig? Biografer fjerner denne gyser fra plakaten

Se traileren til ’Annabelle’ her – hvis du tør
Af af
Annabelle er så uhyggelig for de franske biografgængere, at flere biografer i landet nu har taget filmen af plakaten
Annabelle er så uhyggelig for de franske biografgængere, at flere biografer i landet nu har taget filmen af plakaten
 Foto: YouTubeEr en ny film om en dæmonisk dukke så skrækindjagende, at flere franske biografer derfor har valgt at tage filmen af plakaten?

I hvertfald har 'Annabelle', som gyseren hedder, været så stor en mundfuld for de franske biografgængere, at flere biografgængere begyndte at slås, kaste med popcorn og rive biografsæderne i stykker under forpremierer af filmen.

Det skriver det britiske medie The Guardian.

LÆS OGSÅ: Lars von Trier indspiller ny gyser

LÆS OGSÅ: Er dette en gyser-fest?

LÆS OGSÅ: Julie Ørgaard skrækslagen for gyserfilm

Filmen, der er instrueret af John R. Leonetti og havde premiere herhjemme 16. oktober, handler om det lykkelige ægtepar John og Mia. Parret venter deres første barn sammen, og derfor vælger John at give sin kone, hvad den ligner den perfekte gave: En sjælden, antik dukke ved navn Annabelle.

Men parrets glæde stopper brat, da deres hus en nat invaderes af en satanisk kult. Parret overlever det brutale overfald - men mareridtet begynder først herefter. Et fremmed og ondskabsfuldt væsen har taget kontrol over dukken Annabelle, som truer med at hjemsøge alle, der er i besiddelse af dukken.

'Annabelle' er en spin-off af 2013-filmen 'Nattens Dæmoner', der skræmte biografgængere verden over fra vid og sans. Dén film beskrev efter sigende den sandfærdige historie om de paranormale efterforskere Ed og Lorraine Warren.

Her kan du se traileren til den nye film 'Annabelle' - hvis du tør:

Sponsoreret indhold