Hollywood1. juni 2017

Angelina taler ud om bruddet

Fuld Brad Pitt sprøjtede vin ud over hele flyet under skænderi
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/angie.jpg
 Foto: All Over Press)
41-årige Angelina Jolie er begyndt at åbne op omkring omstændighederne ved det svære brud med 53-årige Brad Pitt. Det sker over for venner, beretter ugebladet Star.
- Hun kalder de sidste otte måneder de hårdeste i sit liv, siger en kilde om moderen til seks. Tilsyneladende fungerer det som en slags renselsesproces for Jolie at tale ud om, hvad der førte til bruddet. – Han siger, at han knuste hendes hjerte, og at hun er rasende på ham, fordi han smed sin familie væk på den måde. Samtidig er hun såret over, at de venner, som havde lært Brad at kende først, har vendt hende ryggen, siger kilden.
Den 14. september sidste år, havde hun fået nok - det skulle være slut. En dramatisk episode i forbindelse med en ferietur med familien slog hovedet på sømmet. Hele familien fløj fra Frankrig til Minnesota, og Brad Pitt drak tæt på flyveturen.
Da Jolie bad sin mand holde inde med drikkeriet, tog han en vinflaske og tømte indholdet ud over hele flyet, mens han råbte til Jolie. - Du skal ikke fortælle mig, hvad jeg skal gøre. Jeg gør, hvad fanden jeg vil, råbte Pitt. Da sønnen Maddox på 15 forsøgte at komme sin mor til undsætning, skal han have slået ud efter Brad, der så slog igen. - Angelina måtte gå imellem for at få situationen talt ned, siger kilden til Star. Efter at være mellemlandet i Minnesota nåede familien frem til Los Angeles, hvor de forlod lufthavnen i hver deres biler. Brad kørte alene, mens Angelina tog børnene med sig og indlogerede sig på hotel. - Hun kom aldrig tilbage til deres tidligere fælles hjem, siger kilden. For nylig sagde Pitt, at han havde lagt et mangeårigt alkoholmisbrug på hylden. Og parret har fundet ud af en samværsordning omkring børnene. - Det er for børnenes skyld, at Angelina har bevaret forbindelsen til Brad, siger kilden. Jolie har for nylig købt et hus i i Los Angeles til lige over 150 millioner kroner. Huset ligger blot fem minutter fra Brad Pitts hjem. - Hun har indset, at det er bedre for børnene, hvis forældrene holder fred, i stedet for at børnene skal opdrages af en mor og en far, der ikke kan enes, siger kilden. Brad Pitt er angiveligt begyndt at date igen, men det er ikke et emne for Jolie. - Hun har været gennem helvede og er besluttet på at komme stærkere ud på den anden side, men hun har ikke tænkt sig at begå den klassiske fejl og skynde sig videre til et nyt forhold, siger kilden. Galleri: Brad Pitt og Angelina Jolie - så lykkelige var de.

Brad Pitt og Angelina Jolie (billeder af dem og deres børn)

null

Sponsoreret indhold