Hollywood21. maj 2017

Stort galleri: Kom indenfor i Angelina Jolies nye hjem

Efter det famøse brud fra Brad Pitt har Angelina Jolie købt en millionvilla i Los Angeles.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/1_144.jpg
 (Foto: All Over)

En ny begyndelse. Det er, hvad 41-årige Angelina Jolie for tiden er i gang med, efter at hun og eksmanden Brad Pitt i efteråret gik fra hinanden.

I Los Angeles har skuespilleren nemlig nu købt en ny villa, der var sat til salg for 25 millioner dollars. Det svarer til cirka 171 millioner kr.

Huset har seks soveværelser, så til trods for det kæmpe beløb er der ikke soveværelser nok til, at både stjernen og hendes seks børn kan få hver sit, og nogen må derfor dele.

Til gengæld er der hele ti badeværelser i huset, der blev bygget i 1913, og som tidligere har været hjem for filminstruktøren Cecil B. DeMille.

Villaen ligger i området Los Feliz, og Angelina kommer fremover til at kunne kalde kendte som Natalie Portman, Ellen Pompeo, Casey Affleck og will.i.am. for naboer.

Tidligere boede ”Maleficent”-stjernen sammen med 53-årige Brad Pitt i blandt andet et stort hus i en anden del af Los Feliz – men efter skilsmissen fra skuespilleren, som hun havde dannet par med siden 2004, har Angelina altså nu fundet en ny villa til sig selv og børnene.

Se Angelina Jolies pragtvilla i galleriet herunder:

Hjemme hos Angelina Jolie

null

Sponsoreret indhold