Angelina køber nyt hus for 175 millioner kroner

Foto: All Over

Angelina Jolie har længe været på husjagt, og nu har hun så endelig fundet et sted, hvor hun gerne vil bo sammen med sine seks børn. 

Og det har bestemt ikke være billigt for skuespilleren. Hun har måttet punge ud med 175 millioner kroner, det har E!News fået bekræftet. 

Men så har hun også fået seks store soveværelser og ti badeværelser, så der bliver ikke kamp om pladsen foran spejlet om morgenen. Hvert eneste barn kan nemlig få deres eget. 

Den store grund, der følger med huset, har en prægtig have, hvor der udover pool og poolhus også er et fitnessrum og et bibliotek. Og så er der et lille hus på grunden med et ekstra værelse. 

Den store have er flot dekoreret med roser og fontæner.

Det er ikke første gang, at en stor Hollywood-stjerne bor i huset, som Angelina nu har købt. Frem til sin død i 1959 boede filminstruktøren Cecil B. Demille i huset. 

Huskøbet er det første Angelina foretager sig efter skilsmissen fra Brad Pitt, før har det mere handlet om at få solgt ejendomme, som parret købte sammen i løbet af deres ægteskab. Blandt andet slottet i Frankrig og den store herskabsvilla i New Orleans. 

Du kan se luftbilleder af Angelinas nye hus i galleriet herunder

Angelinas nye hus - april 2017

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close