Se videoen: Angelina Jolie mæsker sig i edderkopper

Foto: All Over

Ikke nok med at Angelina Jolie er gudesmuk, så er hun åbenbart også noget mere modig end de fleste. 

Det beviste den 41-årige skuespillerinde under et nyligt besøg til Cambodia sammen med sine seks børn. 

Angelina Jolie var i Cambodia for at promovere sin nye film 'First the killed my father', men hun havde samtidig også tid til at trække i forklædet og kokkerere sammen med børnene. Og det var ikke en helt almindelig ret, som Jolie fik kreeret. Menuen stod nemlig på... insekter.

Den smukke skuespillerinde havde både skorpioner, græshopper og taranteller på stegepanden, og med stolthed delte hun ud af sine madkundskaber. 

- Tag lige hugtænderne ud, sagde Jolie fornuftigt, inden hun viste, præcis hvordan man lige gør dét. 

Jolie selv var da heller ikke bleg for at tage en stor bid af de stegte taranteller, og det så ud til, hun nød det, som du kan se i videoen herunder: 

- Den er faktisk rigtig god, smagen!, fortalte hun med munden fuld af edderkoppeben. 

Du kan se videoen, hvor Jolie mæsker sig i både taranteller og skorpioner, nederst. 

Under sin cambodia-tur åbenede Angelina Jolie for første gang op om skilsmissen fra manden Brad Pitt, da hun blev interviewet af BBC.  Her fortalte Jolie, hvordan hun går igennem en ekstrem hård periode, men at hun nu vil fokusere på sine børn.

Angelina Jolie er kendt for sin store børnflok, som tæller hele seks børn mellem 15 år og otte år. Jolies tre ældste børn er alle adopteret, og den ældste søn, Maddox, er netop fra Cambodia. De tre yngste børn har hun med skuespilleren Brad Pitt, som hun blev skilt fra i september sidste år.

Se videoen med den modige Angelina Jolie herunder:


 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close