Hollywood 25. februar 2015

Angelina Jolies far skuffet: Hun fortjente en Oscar

Jolies skuespillerfar tabte kæben af benovelse, da han så sin datterens film Unbroken - og den fortjener en Oscar-nominering
Angelina med far Jon Voight tilbage i 2001
Angelina med far Jon Voight tilbage i 2001
Foto: All Over PressSelv om de har haft et til tider noget anstrengt forhold til hinanden, har skuespilleren Jon Voight altid i mere eller mindre heldigt omfang stået på sin datters, skuespillerinden og instruktøren Angelina Jolie, side.

Det gav far-Voight udtryk for overfor E! News, da han undrer sig over, hvorfor hans 39-årige datter ikke fik en Oscar-nominering for bedste instruktion for filmen "Unbroken."

LÆS OGSÅ: Angelina Jolie: Børnene skal se 'Mr. and Mrs. Smith'

- Jeg tror, at de fleste nomineringer var rigtige. De får ikke alle med, men jeg ville ønske, hun blev nomineret, fordi hun fortjente det, lød det fra den 76-årige Hollywood-veteran.

LÆS OGSÅ: Angelina Jolie får kreative gaver af børnene

- Hun er en stor skuespilinstruktør, for det er utrolige svære ting, hun har gennemført, understregede Voight og fortsatte roserne:

- Jeg synes, hendes instruktion er ekstraordinær. Min mund stod på vid gab. Hun er virkelig en instruktør, jeg selv gerne ville arbejde sammen med, sagde han.

LÆS OGSÅ: Angelina Jolies far om sexscener: Det er klamt

Jolies krigsdrama fik alligevel anerkendelse af akademiet for verdens fineste filmpris, idet den fik nomineringer i tre tekniske kategorier.

Heldigvis for far og datter har de allerede en gylden statuette stående derhjemme. Jon Voight modtog en Oscar i 1979 for bedste mandlige hovedrolle for sin præstation i "Coming Home," mens datter-Jolie 21 år senere i 2000 modtog sin statuette for bedste kvindelige birolle i filmen "Girl, Interrupted" og derudover i 2014 modtog en særlig Oscar for sit humanitære arbejde.

Sponsoreret indhold