Angelina Jolie: Endelig tager hun på

Angelina Jolie.

Angelina Jolie.

(Foto: All Over)

De seneste to år er kiloene raslet af 41-årige Angelina Jolie, som til sidst var helt nede at veje sølle 38 kilo.

Det barske brud med Brad Pitt, hvor det senere kom frem, at han havde problemer med alkohol, var for meget for Jolie, og vennerne slog alarm over hendes ekstra tynde krop.

Nu ser det dog ud til, at Hollywood-baben endelig er kommet ud på den anden side.

Ifølge National Enquirer har hun den senere tid søgt behandling med levende stamceller for at fikse bakteriefloraen i sin krop, få styr på hormonniveauet samt genvinde appetitten, og det har tilsyneladende virket.

Efter behandlingen, som er delvis finansieret af den Parkinsonramte superstjerne Michael J. Fox, er det lykkedes Angelina at få sin vægt forøget med 11 kilo.

Effekten er da også tydelig, når man sammenligner med billeder fra sidste år, hvor Jolies ben mere lignede tændstikker.

– Det har været en mirakelkur. Hun ser sundere ud end i meget lang tid, siger en ven, som også afslører, at det var meningen, at Angelina skulle indlægges for at få intravenøs næring. Det slap hun altså for i sidste øjeblik.

Angelina blev som bare tiårig ramt af anoreksi, men hun har gennem livet haft held til at holde sygdommen nogenlunde i skak. Men i hårde perioder – allerværst efter skilsmissen fra Brad Pitt – mister superstjernen stadig appetitten fuldstændigt.

I øjeblikket skulle kræfterne dog være tilbage til, at hun kan genoptage filmkarrieren på fuldt tryk.

Se før- og efterbillederne af Angelina Jolie i galleriet herunder: 

Angelina Jolies forvandling

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close