Hollywood 27. juli 2017

Angelina fik lammelser i ansigtet efter skilsmissen

Angelina Jolie taler nu endelig ud om skilsmissen fra Brad Pitt. Det gør hun i et nyt stort interview med Vanity Fair
Foto: All Over Press

20. september 2016 gik der et chok igennem Hollywood og resten af verden. 

Et af de største Hollywood-par i nyere tid skulle nemlig skilles. Brad Pitt og Angelina Jolie var gået fra hinanden. Brangelina var en saga blot. 

Det har ikke været mange detaljer, der er kommet ud om skilsmissen, og Angelina Jolie og Brad Pitt har på nær enkelt interviews været tavse de seneste ni måneder.

Men nu giver Angelina et stort interview til magasinet Vanity Fair, hvor hun fortæller, hvor hårdt det har været. Og så fortæller hun også, hvordan hun blev ramt af lammelser i ansigtet i forbindelse med skilsmissen. 

Efter skilsmissen boede Angelina og hendes seks børn til leje, men tidligere på året købte hun så et hus for 25 millioner dollars. Derfor er der nu kommet lidt mere ro på for familien.

- Det har været den hårdeste tid, og vi er kun lige begyndt at komme op til overfladen igen. Det nye hus er et stort skridt for os, og vi prøver alle at hele som familie, fortæller Angelina i interviewet

I interviewet forklarer hun også, at det ikke var parrets hektiske arbejdsskemaer, der var skyld i, at de gik fra hinanden. 

- Vores livsstil var ikke på nogen måde negative. Det var ikke problemet. Der er, og vil forblive en af vidunderlige muligheder, vi kan give vores børn. De er seks meget stærke og omsorgsfulde individer. Jeg er meget stolt af dem. De var meget modige, da havde brug for at være modige. Vi heler alle fra de episoder, der gjorde, at vi blev skilt. De skal ikke heles på grund af skilsmissen. De heler fra noget... Fra livet, fra ting i livet, fortæller Angelina i interviewet

Angelina fortæller også, hvordan hun blev ramt af sygdommen Bell's Palsy efter skilsmissen. Ligesom hun også begyndte at se flere grå hår på hovedet.    Bell's Palsy er en sygdom, hvor nerverne i ansigtet bliver midlertidigt lammet. Det kan tage fra 14 dage til seks måneder at komme sig over sygdommen, hvor den ene side af ansigtet blandt andet kan hænge, og man ikke kan kontrollere sin ansigtsmuskulatur. Andre symptomer kan være ændringer i ens smagsløg, smerter omkring ørerne og øget sensitivitet ved høje lyde.    - Jeg kan ikke sige dig, om det er overgangsalderen, eller om det bare er det år, jeg har haft. Nogle gange sætter kvinder dem selv sidst i forhold til familien, og det går udover deres helbred, fortæller Angelina.    De sidste ni måneder har hun derfor fokuseret på familien.    - Jeg har de sidste ni måneder virkelig prøvet at være en god husmor. Samlet hundelort op, vasket tallerkener og læst godnathistorier. Og jeg bliver bedre til alle tre ting, fortæller Angelina.    Angelina har også tidligere fortalt til BBC, hvordan hun har haft sit fokus på de seks børn

- Det har været meget svært. Mange mennesker ender i sådan en situation. Hele min familie har været igennem en svær tid. Mit fokus er på mine børn, vores børn, siger hun og hentyder til parrets seks børn, der tæller de adopterede børn Maddox, Zahara, Pax Thien Jolie-Pitt, datteren Shiloh Nouvel Jolie-Pitt og tvillingerne Knox Leon og Vivienne Marcheline, der blev født i Frankrig.

 I interviewet med BBC tilføjer Angelina Jolie:

- Vi er og vil for altid være en familie, og det er dét, der hjælper mig. Det hjælper mig også, at jeg forsøger at finde en vej gennem dette, der på en eller anden måde gør og stærkere og tættere, fortalte skuespillerinden i interviewet.

Også Brad Pitt har været ude og fortælle, hvad han har gjort efter skilsmissen. Her har fokuset mere været på hans egen livsstil. 

Tidligere i år fortalte han nemlig til GQ Style, hvordan han er stoppet med at drikke alkohol

- Jeg drak for meget. Det var blevet et problem. Og jeg er virkelig glad for, at der er gået et halvt år nu. Jeg har fået følingen i mine fingerspidser igen, fortalte en ærlig Brad Pitt i interviewet med magasinet

I dag holder han sig til tranebærjuice og danskvand, hvis han skal have slukket tørsten.

- Jeg gider ikke leve på den måde længere. Ærligt, så kunne jeg drikke en russer under bordet i hans egen vodka. Jeg var professionel. Jeg var god, fortalte Brad om sit alkoholmisbrug

Du kan se flere billeder af Brad og Angelina i galleriet herunder

Brad Pitt og Angelina Jolie (billeder af dem og deres børn)

       

 

Sponsoreret indhold