Hollywood18. juli 2014

Dumt: 'American Pie'-skuespiller jokede med fly-styrt

Nu undskylder Jason Biggs efter voldsom kritik
Af af
Jason Biggs er blevet kritiseret for sine ufølsomme tweets i kølvandet på MH-17-katastrofen
Jason Biggs er blevet kritiseret for sine ufølsomme tweets i kølvandet på MH-17-katastrofen
 Foto: AOP

Skuespilleren Jason Biggs er blevet en særdeles upopulær herre, efter han postede flere jokes kort tid efter den tragiske flykatastrofe i Ukraine torsdag, der har kostet 295 mennesker livet.'American Pie'-skuespilleren, der lige nu er aktuel i serien 'Orange is the new Black' spurgte således på Twitter, om der er "Nogen, der ønsker at købe mine Malaysian Airlines bonus point?". Kort tid efter tilføjede han på det sociale medie:

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/2aa0534ad5b646a8aff8e386916ee8b6.jpg

- I ramme alvor: HVORDAN kan du ved en fejl komme til at skyde et kommercielt fly ned? Ugh"- Det er mest sørgeligt for ofrene og deres familier, naturligvis. Men Malaysia Airlines er tilsyneladende et stort flyselskab. Det må svært at komme sig, tweetede skuespilleren. Men de spydige og jokende kommentarer faldt bestemt ikke i god jord hos tusindvis af Twitter-brugere, der med det samme kritiserede skuespilleren for at have bragt de ufølsomme tweets.- For tidligt, Jason, for tidligt, tweetede en blandt andet.LÆS OGSÅ: Courtney Love: Jeg har fundet det forsvundne fly- Alt for tidligt mand. Familier har ikke engang fået vished endnu, rasede en anden.De mange kritiske kommentarer fik herefter Jason Biggs til at poste endnu en række tweets, hvor han "undskyldte, at han havde krænket folk".

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/5e2c740a1a6043e488b65b4a56779bfc.jpg

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/479a5a23f75f40d0b9275bc4e4fdc298.jpg

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/e50d724b226345b581331fe2df60a1da.jpg

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/819072b8c140484a8cb321c155d541fd.jpg

Andre stjerner som Kourtney Kardashian og Nicki Minaj har valgt at bruge Twitter til at udtrykke deres chok og sorg over torsdagens ufattelige tragedie:- Ber for familie og venner til de 295 mennesker, som omkom i Malaysua Airlines flyulykke. Må Gud give dem fred til at sørge, skrev Kourtney Kardashian, mens Nicki Minaj skrev:- Mine tanker går til ofrene og deres familier. Vi tager så meget for givet. #MH17 #MalaysiaAirlines RIP.Malaysia Airlines MH17 var på vej til Kuala Lumpur i Malaysia fra Amsterdam, da det efter alt at dømme blev skudt ned af et jord-til-luft-missil over det vestlige Ukraine torsdag eftermiddag dansk tid. Der er ikke bekræftet nogen overlevende af de 295 mennesker ombord.Området, hvor flyet blev nedskudt, har den seneste måned været præget af voldelige sammenstød mellem pro-russiske separatister og ukrainske regeringsstyrker.Den ukrainske sikkerhedstjeneste SBU offentliggjorde natten til fredag flere lydoptagelser, hvor man angiveligt kan høre russiske separatister tale om, at bærer skylden.Ingen har dog officielt taget ansvar for nedskydningen.Denne video viser røg stige til vejrs, efter det nedskudte fly har ramt jorden i den borgerkrigsramte Donetsk-region af Ukraine:

Sponsoreret indhold