Hollywood19. februar 2014

Jason Biggs: Er blevet far

Den tærteglade teen-stjernes kæreste har født
Jason Biggs kan nu også kalde sig farmand
Jason Biggs kan nu også kalde sig farmand
 Foto: All OverDen første gode nyhed er, at han har fået sit første barn. Den anden gode nyhed er, at han dermed har lært at dyrke sex med andet end en lidt for lun æbletærte.


Den amerikanske skuespiller Jason Biggs slog for alvorlig igennem i rollen som Jim Levinstein i fire af American Pie-seriens film. Nu kan han ud over sin karriere som succesrig skuespiller også skrive familiefar på cv'et. Det offentliggjorde Biggs' kone, den tidligere Playboy-model Jenny Mollen, på det sociale billedmedie Instagram tirsdag.

- 15. februar, 2014 kl. 17.00 babybiggs, var hendes tørre billedtekst til en række videoer optaget i forbindelse med fødslen.

Jason Biggs sviner Justin Bieber på twitter

Under et interview med talkshow-værten Conan O' Brien kom det ellers sidste år frem, at kærlighedsbarnet mellem Mollen og Biggs skulle have taget sit første kig på verden allerede den 4. februar - faretruende tæt på den årlige finale i amerikansk fodbold, Super Bowl.

- Super Bowl er i New Jersey i år. Det er lige, hvor jeg voksede op, og jeg sidder med i en værtskomité. Jeg aner ikke, hvad det betyder, men jeg ved, at det indebærer to gratis billetter til kampen. Jeg vil selvfølgelig elske mit barn, lige meget hvornår, det bliver født. Jeg håber bare, at han ikke er et røvhul og bliver født lige før Super Bowl, fortalte den 35-årige skuespiller.

Jason Biggs kan for tiden ses i en større rolle i den Netflix-producerede serie "Orange Is the New Black".

Sarah Louise frygter tredje graviditet

Sponsoreret indhold