Hollywood 30. marts 2016

Håndklædet kastet i ringen: Nu flytter Ben Affleck

Flyttebiler ved Ben og Jens hus, tirsdag.
(Foto: All Over Press)

LOS ANGELES/SE og HØR: Det er næsten et år siden, at Hollywood fik et chok af rang. Det skete, da Jennifer Garner meddelte, at hun lod sig skille fra skuespilleren, Ben Affleck.

Indtil 2015 var de nemlig et af 'LALA-lands' allerhotteste par. Men nu ser det endelig ud til, at skilsmissen fuldbyrdes. Gossip-sitet, X17online.com kan idag fortælle, at flyttevogne hele dagen har været på Ben og Jens matrikel i Pacific Palisades. Ifølge sitets journalister er det Afflecks ting, der lige nu bliver flyttet og kørt væk i store lastbiler.

Dermed bliver der sat punktum for en bitter og bizar skilsmisse. Efter den blev offentliggjort væltede det frem med skeletter i skabet. Det blev afsløret, at Ben havde haft en affære med parrets barnepige, der naturligvis blev fyret på stedet. Jen var helt nede i kulkælderen, men hun holdt humøret oppe - udelukkende for ungernes skyld. Parret nåede da også at få tre børn sammen, og de skulle ikke lide last i skilsmissen, mente hønemoderen, Jennifer. Derfor indgik hun en aftale med Ben om, at de nu skulle fungere som en slags superforældre; de skulle blive boende på samme matrikel i hver deres hus. Skilt, men samlevende.

Det fungerede til dels. I hvert fald kunne hele verden i efteråret følge med i, at eks-parret ofte blev set sammen. Både alene, men også med børnene.

Men fornøjelsen var på lånt tid. Nu er Ben Affleck fraflyttet huset - og endnu en skilsmisse er mejslet ind i cementen i Hollywood.

Sponsoreret indhold