Hollywood15. marts 2016

Nu taler Ben Affleck om skilsmissen fra Jennifer Garner

Jennifer Garner har fortalt om forholdet - og nu åbner Ben Affleck også op omkring det forliste ægteskab
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/18.02626491.jpg
 (Foto: All Over Press)

Det var en stor nyhed, da det kom frem, at Ben Affleck, 43, og Jennifer Garner skulle skilles efter 10 års ægteskab.

Og længe blev der spekuleret i, hvorfor parret gik fra hinanden, da de i lang tid virkede som et af Hollywoods mest sammentømrede og stabile par.

Efter Affleck og Garner annoncerede, at de skulle skilles, var der i lang tid ingen af dem, der ville tale om det, men efterfølgende kom Jennifer Garner ud og fortalte om sine oplevelser. Og fortalte, at Ben Affleck havde været sammen med deres barnepige. Det fortalte hun i et interview med Vanity Fair.

Nu taler Ben Affleck så ud til New York Times, hvor han fortæller, at han har det fint med, at Jennifer Garner gav interviewet, fordi hun sikkert havde behov for at fortælle verden om det. Men han understreger i det nye interview, at det forhold han havde til barnepigen var efter, han og Jennifer var gået fra hinanden. Det skriver Mirror.

- Hun har lov at tale om det. Hun følte, at hun gerne ville diskutere det - og får det ud, så det var overstået. Så hun kunne sige: ”Jeg har allerede talt om det, så det gider jeg ikke gøre igen”, siger Ben Affleck.

I Jennifer Garners interview fortalte hun også, at hun og Ben Affleck havde været separeret i måneder, før han blev linket til Christine Ouzounian, som var barnepige for hans og Jennifers tre børn: Violet, Seraphina og Sam på henholdsvis ti, syv og fire år. Og Jennifer kaldte det for dårlig dømmekraft, at Ben efterfølgende skulle have været sammen med barnepigen, fordi det er ikke fedt for børnene, at deres barnepige pludselig ikke skal være en del af deres liv.

Ingen tvivl om, at Garner har haft brug for at tale om det, men selv om medierne gerne ville skrue det op til, at Ben var rasende - så passer det ikke.

- Jen er fantastisk. Hun er en dejlig person. Vi har det fint sammen. Og vi så hinanden denne morgen, så det er altså denne virkelighed vi lever i, siger Ben Affleck i interviewet med New York Times.

Sponsoreret indhold