Hollywood14. april 2014

Afdøde stjerner hyldet ved prisshow

Philip Seymour Hoffman og Paul Walker hyldet
Philip Seymour Hoffman og Paul Walker er begge blevet hyldet i weekenden
Philip Seymour Hoffman og Paul Walker er begge blevet hyldet i weekenden
 Foto: AOP
Søndag slap MTV alle hæmningerne, da det årlige show MTV Movie Awards blev afholdt. Her blev Hollywood hyldet og forgyldt med de karakteristiske popcorn-statuetter, men showet havde også en mere alvorlig side.

Branchen har nemlig for nylig mistet to store stjerner i form af skuespillerne Paul Walker og Philip Seymour Hoffman, og de blev derfor hyldet ved showet søndag aften. Det skriver Female First.

LÆS OGSÅ: Paul Walker efterlader alt til datteren
Først var det Fast and Furious-stjernerne Vin Diesel og Jordana Brewster, der indtog scenen for at mindes deres nu afdøde kollega, Paul Walker. Walker døde i november sidste år i et voldsomt trafikuheld.

- Jeg har været heldig nok til at arbejde med ham over de seneste 15 år, og han har været fantastisk at arbejde sammen med hver dag. Han var ydmyg, og han satte aldrig sig selv først. Hvad enten du kun havde kendt Paul i fem minutter eller i havde været venner længe, så fik han dig til at føle, at du var den mest betydningsfulde person i hele verden, fortalte Jordana Brewster ifølge Female First.

Det var ikke kun Walker, der blev hyldet fra scenen i Nokia Theatre i Los Angeles.

LÆS OGSÅ: Sådan døde Philip Seymour Hoffman

Da skuespilleren Josh Hutcherson indtog scenen for at modtage prisen for årets film for "The Hunger Games: Catching Fire", brugte han også tiden på at hylde den nu afdøde Philip Seymour Hoffman, som han spillede sammen med i filmen. Hoffman døde i februar i år, formentlig af en overdosis heroin.

- Philip var en af de skuespillere, jeg har set op til hele livet, og det var fantastisk at have ham i vores film. Vi tænker på ham hver dag på settet, så hvor end han er nu, så går denne pris også til ham, sagde Josh Hutcherson ifølge Female First.

LÆS OGSÅ: Philip Seymour: Vidste, han ville dø

Netop filmen Hunger Games blev årets store vinder ved showet. Filmen vandt de tre største priser, nemlig for årets film, bedste kvindelige hovedrolle til Jennifer Lawrence og bedste mandlige hovedrolle til Josh Hutcherson.

Derudover vandt Vin Diesel og Paul Walker prisen for den bedste film-duo, mens Mark Wahlberg vandt en særlig pris - den såkaldte Generation Award.

Newspaq

Sponsoreret indhold