Philip Seymour Hoffman: Sådan døde han

Philip Seymour Hoffman er endelig bekræftet død som følge af en overdosis.

Philip Seymour Hoffman er endelig bekræftet død som følge af en overdosis.

Foto: All overDen Oscar-vindende skuespiller Philip Seymour Hoffman blev i weekenden fundet død i sin lejlighed kun 46 år gammel.

Og nu tyder det på, at den populære herre døde af en overdosis heroin. Der skriver flere udenlandske medier.

TV-stationen CNN rapporterer således, at man i Hoffmans lejlighed fandt to plastikposer, der skulle have indeholdt stoffet heroin.

Mens en ansat i politiet kom med dette udsagn til TV-stationen, har andre kilder tæt på efterforskningen fortalt New york Post, at der blev fundet i alt otte af de små poser i lejligheden.

Kendt Oscar-vinders familie i sorg

Politiet skulle angiveligt have fundet fem tomme poser i en skraldespand, yderligere to under sengen og endnu en på et bord.

Både CNN, New York Post og andre medier skriver, at Philip Seymour Hoffman havde en nål i sin arm, da hans ven fandt ham på gulvet i lejligheden.

Samtidig erfarer New York Post at der lå en ske i vasken, der kunne være brugt til at opvarme heroinen med. En kilde i politiet siger samtidig til avisen, at der er tale om en "tydelig overdosis".

Familie, pårørende og fans venter stadig på, at efterforskningen melder Philip Seymour Hoffmans officielle dødsårsag ud.

Se hvilken dansk kendis, der har taget en overdosis

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close