Hollywood 4. februar 2014

Philip Seymour Hoffman: Vidste, han ville dø

Hollywood-stjernen betroede sig til venner før sin død
Af af
Philip Seymour Hoffman frygtede selv at dø af en overdosis
Philip Seymour Hoffman frygtede selv at dø af en overdosis
Foto: AOP
Skuespiller Philip Seymour Hoffman blev i weekenden fundet død i sin lejlighed kun 46 år gammel - angiveligt efter en overdosis heroin.

Det amerikanske medie TMZ mener nu at vide, at den Oscar-vindende skuespiller selv var klar over, hvilken skæbne der ventede ham.

I hvert fald skulle han tilbage i december have indrømmet over for sine venner, at han havde så store problemer med det dødbringende stof, at han var bange for at dø af en overdosis. Han fortalte vennerne, at han kunne holde stofferne på afstand i få dage, hvorefter han igen faldt i.

Sådan døde Seymour Hoffman

Ifølge mediet forsøgte skuespilleren også at komme på afvænning, men uden held.

Den 46-årige skuespiller blev fundet livløs på badeværelset i sin lejlighed i Greenwich Village i News York City. En tilkaldt læge erklærede ham død på stedet. I lejligheden fandt politiet tos små plastikposer med dét, der menes at være heroin.

Philip Seymour Hoffman har tidligere talt åbent om sin kamp mod afhængigheden.

Familien har i en erklæring fortalt, at de er sønderknuste over tabet:

- Vi er fortvivlede over tabet af vores elskede Phil og sætter pris på den kærlighed og støtte, vi har modtaget fra alle, har familien skrevet i en erklæring.

Her bliver hans lig kørt væk

- Det er et tragisk og pludseligt tab, og vi beder jer om at respektere vores privatliv i denne sorgens tid.

I 2005 vandt Hofmann en Oscar for bedste mandlige hovedrolle i filmen 'Capote', lige som han har medvirket i storfilm som 'The Big Lebowski', 'Magnolia', 'The Talented Mr. Ripley', og 'Mission Impossible III'.

Hoffman efterlader sig tre børn, som han fik med partneren Mimi O'Donnell.

Sponsoreret indhold