Nyheder 17. marts 2016

WOW! Lukas Graham synger Adeles ’Hello’ perfekt

Lukas Graham tager igen verden med storm - denne gang med et covernummer af Adele

Lukas Graham galleri

Det er kun få dage siden, at Lukas Graham tog nettet med storm med sin version af Justin Biebers "Love Yourself ", og nu er bandet klar med endnu et cover af en verdensstjerne.

Denne gang er det engelske Adele, der kommer under kærlig behandling.

Lukas Graham er for tiden i USA, hvor på turné.  Og her blev det til et skønt covernummer af Adeles monster hit ”Hello”. - Og de leverede også to af bandets egne sange: ”7 Years” og ”Drunk in the morning”

Der er totalt udsolgt på danskernes turné i USA og Lukas Graham bliver ved med at kunne fejre topplaceringer rundt om i verden.

Den 4. juni er bandet tilbage i Danmark, hvor der er koncert på Østerbro Stadion i København, den 11. juni er de i Aalborg, de spiller på Northside Festival i Aarhus den 17-19. juni og på Tinderbox ved Odense den 23-15. juni. 

Lukas Graham galleri

Se videoen med Lukas Grahams cover af Adeles ”Hello” lige her - der kan være problemer med facebook-feedet - men du kan også se videoen ved at klikke HER - og se galleriet øverst i artiklen. 

 

We had so much fun doing our cover of Hello by Adele. Not the easiest song to sing, but a great one! Hope you like it: http://smarturl.it/LGCapitalSession

Posted by Lukas Graham on Wednesday, 16 March 2016
 

Se også Lukas Graham synge Justin Bieber her: 

Sponsoreret indhold