Hollywood13. februar 2017

Adele stjal showet ved dette års Grammy

Den succesfulde sangerinde vandt den ene pris efter den anden under nattens Grammy-uddeling, men i dag taler alle om hendes hyldest til George Michael
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/16.2.69421430.jpg
 Foto: MEGA

Det er lidt som om, at alt hvad Adele rør ved, bliver til guld.

Den populære sangerinde har det med at ryge til tops på hitlisterne, når hun udgiver ny musik, og i nat røg hun helt til tops, da priserne ved dette års Grammy skulle uddeles.

Her vandt den smukke englænder ikke mindre end 5 priser, blandt andet "Song of the year", "Album of the year" og "Pop solo performance".

Og netop det med at levere en mindeværdig optræden viste Adele igen under showet, at hun er mester til.

Her skulle hun optræde med en hyldest til den afdøde sanger George Michael, men undervejs blev en meget rørt Adele nødt til at stoppe, bande, og starte forfra.

Det rørte vidst alle i salen, der havde masser af tålmodighed til at lade den dygtige sangerinde starte forfra med sin smukke hyldest.

I videoen herunder kan du se det øjeblik, hvor Adele må starte forfra:

Adele har det åbenbart med at få folk til at græde.

Da hun vandt en pris for årets album, dedikerede hun takketalen til sangerinden Beyonce, hvilket tydeligvis rørte den gravide popstjerne fra tilskuerrækkerne.

Her sagde Adele blandt andet, at Beyonce er hendes helt store inspiration, og at hendes album "Lemonade" er intet mindre end monumentalt.

Se talen og Beyonces reaktion i videoen herunder:

Med Adeles fem store priser betyder det også, at danske Lukas Graham desværre måtte gå tomhændet hjem fra festen.

Gruppen var ellers nomineret i hele tre kategorier, nemlig "Song of the year", "Album of the year" og "Best pop duo/group performance". De to første priser blev altså snuppet af den altoverskyggende Adele, og den sidste pris gik til "Twenty One Pilots".

Mon ikke de danske drenge havde noget af en fest alligevel.

Sponsoreret indhold