Adele får hug for at holde fest med Titanic-tema

Adele fejrede sin fødselsdag med manerer, men festens tema er ikke faldet i god jord hos alle.

Adele fejrede sin fødselsdag med manerer, men festens tema er ikke faldet i god jord hos alle.

Foto: All Over Press

Adele sparede ikke på noget, da hun den 5. maj fyldte 30 år. 

Sangeren holdt en stor fest med Titanic-tema, og hendes hjem blev forvandlet til kulisserne fra den ikoniske film, der havde Leonardo DiCaprio og Kate Winslet i hovedrollerne. 

"Hello"-stjernen viste en række billeder fra den ekstravagante fest, og fødselaren lignede nærmest Kate Winslet, eller Rose som hun hedder i filmen, på en prik komplet med proptrækker-krøller og korsetkjole.

Artiklen fortsætter under billedet. 

I teksten til billederne proklamerer sangeren, at hun er kæmpefan af filmen, og at festen var den bedste nat i hendes liv. 

Artiklen fortsætter under billedet.

Kate Winslet i "Titanic" fra 1997. Foto: All Over Press

Men sangerens valg af tema delte vandene: Nogle fans mente, at det var et episk tema, mens andre mente, at det var dybt upassende at holde fest baseret på en begivenhed, hvor 1500 mennesker mistede livet. 

- Er det ikke ret/meget upassende? Adeles fødselsdagsfest med Titanic-tema hvor de dansede i redningsveste... Tusinder af mennesker døde faktisk, skriver en forarget Twitter-bruger. 

- Hmmmm, jeg kan li' Adele. Jeg er besat af Titanic-historien og elsker filmen. Jeg forstår, at skibet var lamslående, storheden, det smukke tøj. Men en temafest baseret på, at hundredvis døde, druknede! Det findet jeg en smule sygt, skriver en anden Twitter-bruger. 

- Så Adele holdt en fest med Titanic-tema... Undskyld mig, men det er fucked up. Ja, den er baseret på filmen, men den er stadig baseret på virkelige hændelser, og mange mennesker døde. Jeg elsker Adele, men det her er såååå forkert, lyder det fra en anden Twitter-bruger. 

Hendes 30-års fødselsdagsfest er ikke den eneste store fest, Adele har haft på tapetet i år. 

Tidligere på året arrangerede sangeren sine to venners bryllup - og hun var endda også præst

Sangeren blev nemlig præsteviet, så hun kunne vie nogle af sine bedste venner, komikeren Alan Carr og hans kæreste Paul Drayton. 

Det var Alan Carr, der afslørede, at hans nære veninde Adele havde arrangeret, været vært for og forestået vielsen. 

- Ja, det var i januar. Vi blev gift i Adeles baghave i L.A. Jeg giver jeg ikke noget postnummer! Hun har kendt mig og Paul i evigheder, fortalte Carr, da han var gæst i "This Morning". 

- Hun sagde: "Jeg vil gerne stå for jeres specielle dag. Jeg vil gøre alt." Hun blev præsteviet, og hun viede os. Hun er den mest venlige, mest søde. Hun fløj os til Vegas for at se Celine Dion. Hun (Adele, red.) sang til vores første dans. Det var den bedste dag i mit liv, lød det yderligere fra Carr. 

Ifølge Daily Mail kan man i Los Angeles nemt blive præsteviet på internettet via Universal Life Church. 

- Det var herligt. Jeg har lyst til at fortælle det til alle. Hun vil ikke, fordi hun er så privat anlagt. Blomster, treretters menu, hun havde bare planlagt det hele. Det var den bedste dag i vores liv, lød roserne til Adele. 

Se Alan Carr fortæller om brylluppet i videoen - artiklen fortsætter under videoen:  

Efter Alan Carrs afsløring tyede Adele til sin Instagram for at vise sin præstedragt frem. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

- Nu når katten er ude af sækken. Jeg viede to af mine bedste venner i januar. I kender mig, enhver undskyldning for at dresse op, skriver Adele og pryder opslaget med et regnbueflag og hashtagget #LoveIsLove.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close