Hollywood1. november 2017

Adele siger nej til 8 mio. - vil hellere luge ukrudt

Den stenrige sangstjerne vil hellere nusse rundt i haven end at tjene 8 mio. kr. på to koncerter
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/18.03277823.jpg
 Foto: All Over Press

Adele tjener 400.000 kroner om dagen, så hun behøver næppe at vende hver en krone og øre, når det bliver sidst på måneden.

Faktisk er "Hello"-sangeren så stinkende rig, at hun har tilladt sig at sige nej til to koncertjobs med en løn på 8 mio. kr., fordi hun hellere vil luge ukrudt i haven. Det skriver Daily Star.

Det var en arabisk milliardær, der tilbød Adele de 8 mio. kr. for at komme til Mellemøsten og optræde med to koncerter.

Ifølge den australske sanger Guy Sebastian - der er dommer i den australske version af "X Factor" - foretrækker sangeren de mere simple ting i livet end at tjene flere penge.

- Jeg var sammen med Adeles agent, og hun fik et tilbud på 8 mio. kr. for at optræde til to koncerter. Hendes agent sagde: "Næh, det gør hun ikke. Hun har travlt med havearbejde den uge", fortæller Guy Sebastian ifølge Daily Star.

- Adele luger ofte ukrudt disse dage, skulle agenten have tilføjet.

Sangerens formue er på 1,1 milliarder kroner, hvilket gør hende til den bedste indtjenende kvindelige popstjerne nogensinde i England.

Det er hendes turné og hendes succesfulde album "25", der har været medvirkende til, at Adeles bankkonto er godt velpolstret.

Sidste år fortalte hun, at hun ikke havde tænkt sig at tage på turné de næste 10 år. Det er på grund af sønnen Angelo, at Adele ikke har tænkt sig at tage på landevejen. Adele er gift med Simon Konecki. Hendes familie deler deres tid mellem deres hjem i Los Angeles, Sussex og London.

Sponsoreret indhold