Hollywood 14. september 2017

Frygter, han er HIV-positiv: Aaron Carters kæmpe nedtur

90’er-popstjernen Aaron Carter indrømmer i et amerikansk TV-program, at han frygter, at han er HIV-smittet. Den 29-årige popstjerne har igennem en årrække kæmpet med misbrug af stoffer og receptpligtig medicin, og i dag vejer han tilmed 15 kilo for lidt
(Foto: All Over)

Han var kendt og elsket i 90’erne, og han smeltede pigehjerter på hvert et gadehjørne.

I dag er tilværelsen for popstjernen Aaron Carter dog lang fra så eventyrlig og fantastisk. De sidste mange år har den i dag 29-årige popstjerne kæmpet med et misbrug af både stoffer og receptpligtig medicin. Og nu frygter Aaron Carter desuden, at han er HIV-smittet.

Det fortæller han ifølge Daily Mail i det amerikanske TV-program ”The Doctors”.

I et tidligere afsnit af TV-programmet har Aaron Carter indrømmet, at han har været afhængig af receptpligtig medicin mod angst og smerter. Han har blandt andet fyldt sig med Xanax og Oxycodone, og kunne han ikke få fingre i medicinen via sin læge, anskaffede han sig det på ulovlig vis på gaden.

- Min største frygt er ikke at leve så længe. Jeg har brug for hjælp. Jeg er bange, siger Aaron Carter i TV-programmet, hvor det også kommer frem, at den 29-årige musiker er ganske undervægtig.

Med en højde på 180 centimeter burde Aaron Carter veje langt mere end de 52 kilo, som vægten viser. Ifølge eksperterne i programmet vejer popsangeren 15 kilo for lidt.

Og det er netop undervægten, som også bekymrer Aaron Carter, og som får ham til at frygte, at han kan være HIV-positiv. I TV-programmet bliver han derfor nu testet. Han vil få svaret i dag, når programmet bliver vist på amerikansk TV.

Aaron Carter blev i juli måned anholdt i den amerikanske delstat Georgia. Han blev sigtet for at have kørt bil i påvirket tilstand, ligesom han også blev sigtet for overtrædelse af loven om euforiserende stoffer. Der blev nemlig fundet marihuana i bilen.  

For en måned siden afslørede sangeren, at han var biseksuel. Det skete i et følelsesladet brev, som sangeren delte på sine sociale medier. Her fortalte Aaron Carter, at han var tiltrukket af både mænd og kvinder.

Aaron Carter hittede stort i 90'erne, men efterfølgende røg han ud i glemslen. Efterfølgende havnede han i et sort hul som følge af forældrenes skilsmisse.

- Depressionen ramte mig, fordi jeg ikke ville have, at mine forældre skulle skilles. Jeg kunne ikke håndtere det, kunne ikke tænke klart, lukkede alt ude, begyndte at feste og rode mig ud i problemer. Jeg mistede mine penge, og ingen ville ikke have noget med mig at gøre, har Aaron fortalt.

Du kan se billeder af Aaron Carter i det store galleri herunder:

Aaron Carter

Sponsoreret indhold