50 Cent joker om bankerotten

50 Cent tager det stille og roligt med den seneste skandale og sin konkurs. (Foto: AOP)

50 Cent tager det stille og roligt med den seneste skandale og sin konkurs. (Foto: AOP)

Foto: All Over Press

Normalt er vi vant til at se 50 Cent ved luksuriøse køretøjer, men forleden dag på Instagram måtte han pænt nedgradere sit bilvalg.

- Det er hårde tider LMAO, skriver den konkursramte rapper sammen med et billede af en SmartCar, der er noget kortere end fx en Lamborghini eller Mercedes.

Konkursbegæringen kommer i kølvandet på et sagsanlæg fra kvinden Lavonia Leviston, som fiddy lækkede en sexvideo tilføjet sine egne kommentarer med.

En dommer har dømt 50, alias Curtis James Jackson, til at betale næsten 34 millioner kroner i erstatning til Leviston, og siden har han erklæret sig konkurs.

50 Cent tager heldigvis sagsanlægget og bankerotten med ophøjet ro.

- Jeg tager de forbehold, som enhver anden god forretningsmand ville tage under de samme omstændigheder, siger rapperen.

Han understreger, at konkursbegæringen ikke handler om, at han er færdig rent økonomisk, men at det blot handler om at reorganisere sine finanser.

Det er heller ikke nemt for en person i hans position med den slags, mener fifty.

- Ser du, når du har succes og den slags, bliver du et mål, jeg har ikke lyst til at blive et mål. Jeg har ikke lyst til at være den person, som folk generer med astronomiske krav og går igennem alt det, forklarer 50 Cent.

Du kan se billedet af fifty med den minimalistiske bil her:

 

Times are hard out here LMAO #EFFENVODKA #FRIGO #SMSAUDIO

Et billede slået op af 50 Cent (@50cent) den

13. Jul 2015 kl. 9:43 PDT

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close