Hollywood26. juni 2015

Rapper arresteret for kidnapning

Rapperen Rick Ross er blevet anklaget for at have kidnappet og overfaldt en ukendt mand
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/rick_ross_aop.jpg
 All Over Press

Rapper og hiphoplegende Rick Ross er blevet arresteret og anklaget for kidnapning. Den 39-årige musiker blev varetægtsfængslet i Atlanta onsdag efter en ukendt mand blev overfaldet i Ross' hjem.

Den Grammy-nominerede musiker blev fængslet uden kaution for at have kidnappet og overfaldet en mand, som han tvang ind i gæstehuset i sin kæmpevilla i Fayette i Atlanta. Det skriver det lokale medie i Atlanta, tv-stationen CBS46.

Rick Ross overfaldt manden og knækkede flere af hans tænder og gav ham større nakkeskader. I den officielle arrestordre fra politiet i Fayette står det beskrevet, hvordan offeret er blevet udsat for grov vold.

- Offeret har mistet følingen i kæben og kan nu kun spise flydende kost og væsker, og han kan slet ikke tygge mad.

Hiphopperen er blevet tiltalt for kidnapning, da han i følge anklagen skulle have tvunget manden ind i sit hus og ind i sit soveværelse for derefter at have overfaldet ham.

De officielle retspapirer forklarer ikke, hvad der gik forud for overfaldet, og det samme gælder forholdet mellem Rick Ross og offeret.

Det er anden gang inden for to uger, at Rick Ross er blevet arresteret i Fayette. Den 10. juni blev rapperen hentet af politiet for besiddelse af rusmidler, men det er langt fra første gang, musikeren har været på kant med loven.

[node:aller-related-content]

Rick Ross' straffeattest lyder på mere end tre domme for besiddelse af ulovlige stoffer.

Den prisvindende musiker og producer har udgivet syv albums og fem af dem nåede førstepladsen på "Billboards Top 200", hvor fire fik guldstatus i USA.

Rick Ross er også kendt som den prisvindende producer, der har arbejdet sammen med rapmusikere som P. Diddy og Lil'Wayne.

Læs den officielle arrestordre på hitmageren her.

Sponsoreret indhold