CHOK: 50 Cent er gået konkurs

Rapperen Curtis Jackson - bedre kendt som 50 Cent - har ansøgt om at blive erklæret personligt konkurs. (Foto: All Over

Rapperen Curtis Jackson - bedre kendt som 50 Cent - har ansøgt om at blive erklæret personligt konkurs. (Foto: All Over

All Over

Det kom som en kæmpe overraskelse da rapperen 50 cent – alias Curtis jackson – indgav en konkursbegæring mandag.

50 Cent skylder op imod 50 millioner dollars, efter han blev dømt til at betale fem millioner dollars til Lastonia Leviston, der har sagsøgt ham for at have lækket en sexvideo, hvor hun medvirker med en eks-kæreste. Det skriver Wall Street Journal.

50 Cent havde eftersigende fået fat i videoen og lagt den online uden kvindens tilladelse – men selvfølgelig ikke før, at han som en rigtig gentleman lagde sine egne kommentarer ind over lydsiden på videoen, hvor han blandt andet svinede kvinden til.

Lastoina Leviston har et barn med en rapperkollega til 50 Cent, den fedladne Rick Ross, og selve lækket af sexvideoen skete tilbage i 2009, og skulle være fundet sted, fordi 50 Cent havde et horn i siden på Rick Ross – derfor var lækket af videoen en form for hævnakt. Rick Ross medvirker dog ikke selv i videoen.

50 Cent, som er blevet skudt ni gange og er bedst kendt for hittet ”In Da Club”, har ellers haft en yderst indbringende karriere med millioner af solgte album, der har givet ham indtjening nok til at investere i både høretelefoner, vodka og vitaminvand.

Og i maj vurderede finansmagasinet Forbes, at 50 Cent var god for noget nær en milliard kroner, så den personlige konkurs kommer som noget af en overraskelse fra både fjender, fans og kreditorer.

Flere medier spekulerer nu også på, om 50 Cents konkursbegæring er et finansielt smuthul, som køber ham tid, frem for at skulle punge ud med det samme til Lastonia Leviston.

50 Cents forretningstaktik bliver i USA sammenlignet med en anden farverig forretningsmand, Donald Trump, der har erklæret sig personlig konkurs et utal af gange, men som bekendt stadig har nok penge til at stille op til præsidentvalget - hvilket ikke er billigt! Med andre ord: 50 Cent skal nok klare sig.

Retssagen forsætter i næste, hvor det bliver afgjort, om rapperen skal betale flere penge i erstatning til Lastonia Leviston, blandt andet for krænkelse af hendes privatliv.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close