38-årige Jake Gyllenhaal dater 22-årig model

Jake Gyllenhaal.

Jake Gyllenhaal.

(Foto: MEGA)

Det er ingen hemmelighed, at Leonardo DiCaprio elsker yngre damer. Og nu lader det til, at en af hans skuespilkolleger gør ham kunsten efter.

Det lader hvert fald til, at 38-årige Jake Gyllenhaal har kastet sin kærlighed på en fransk model, der er 16 år yngre end ham selv.

Det skriver US Weekly ifølge Metro.

Ifølge ugebladet dater ”Brokeback Mountain”-skuespilleren den 22-årige skønhed Jeanne Cadieu, og parrets spirende forhold er allerede blevet ganske seriøst.

- De tog tingene langsomt i starten, men nu er det blevet ret seriøst mellem dem, fortæller en unavngiven kilde til ugebladet og tilføjer:

Artiklen fortsætter under billedet...

Det er denne 22-årige skønhed, som Jake Gyllenhaal angiveligt har kastet sin kærlighed på. Foto: MEGA

- Jeanne er meget moden af sin alder. Hun er spøjs, sjov, klog og elsker historie, hun elsker at læse, hun er bare en rigtig dejlig person, siger kilden videre til ugebladet.

I bedste Jake Gyllenhaal-stil har parret dog gået stille med dørene, selv om de ifølge andre medier er blevet spottet sammen de seneste måneder.

Ifølge det britiske medie Daily Mail tilbragte de tid sammen i London i juli måned, ligesom de også var sammen i Grækenland en måned senere.

Artiklen fortsætter under billedet...

38-årige Jake Gyllenhaal har datet snesevis af kendisser - nu kan han tilsyneladende føje en model til listen. Foto: MEGA

38-årige Jake Gyllenhaal har en del kendte eks’er i bagagen: Han har tidligere datet Reese Witherspoon, Natalie Portman, Kirsten Dunst for ikke at glemme Taylor Swift.

Det er ikke længe siden, at den sky verdensstjerne endelig tog sig sammen og kom på Instagram – til stor glæde for hans mange fans. I løbet af otte timer fik han over 250.000 følgere på det sociale medier – i dag har han over én million.

Han følger selv sølle 40 personer – og ikke engang sin nye flamme.

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close