Hollywood4. maj 2015

Jake Gyllenhaals hårde træningsforløb: Ren muskelmasse

Skuespilleren har trænet hårdt forud for sin rolle som bokseren Billy ”The Great” Hope
Af af
Jake Gyllenhaal har ikke løst til at gentage det voldsomme træningsforløb en gang mere
Jake Gyllenhaal har ikke løst til at gentage det voldsomme træningsforløb en gang mere
 Foto: All Over PressBåde Ben Affleck, Bradley Cooper og Christian Bale har gjort det, og nu er Jake Gyllenhaal også blandt de skuespillere, der har gennemgået en gigantisk kropslig transformation for at fylde en ny filmrolle ud i ordets bogstaveligste forstand.

I rollen som bokseren Billy "The Great" Hope i det kommende drama "Southpaw," tog den Oscar-nominerede skuespiller hele seks kilo ren muskelmasse på ud over at genoprette sin normalvægt, og det var en voldsom proces, fortæller Gyllenhaal i et interview med magasinet People. Inden da havde han nemlig tabt sig 11 kilo til sin rolle i filmen "Nightcrawler."

LÆS OGSÅ: Hollywood-mænd går amok i vægttab

- Mængden af tid, man bruger, og det offer, man lægger i sin krop, er ikke noget, jeg er vild efter at gøre igen. Det er et kæmpe engagement, siger 34-årige Gyllenhaal og fortsætter:

- Jeg hader at skulle være eftertænksom, men jeg har haft muligheden for at spille sociopat, militærmand, politibetjent og nu bokser, og det er i de fysiske roller, at man virkelig er skuespiller. Men det er intet i forhold til, hvad folk gør i virkeligheden, siger Gyllenhaal.

For at forme kroppen til at ligne en hårdtpumpet boksers trænede "Brokeback Mountain"-stjernen to gange om dagen og havde adskillige sparringstimer for at fastholde transformationen gennem indspilningerne.

LÆS OGSÅ: Jake Gyllenhaal på charmetogt

- Man taler tit om, hvorvidt man kan se, om en skuespiller har lagt sig selv ind i et filmprojekt, og hvor dedikeret vedkommende er. Alt den energi kan man nemlig se på filmlærredet, og heldigvis kan jeg mærke energien, når andre ser "Southpaw," roser Gyllenhaal sit eget engagement.

LÆS OGSÅ: Jake Gyllenhaal: Fanget i blodigt bandeopgør

"Southpaw" handler om Billy "The Great" Hope, som vinder en stor boksetitel, men samtidig ser sit liv styrte sammen omkring sig.

Gyllenhaals anstrengelser kan ses, når filmen får dansk biografpremiere den 20. august, og med på rollelisten er også skuespillerinden Rachel McAdams, den Oscar-vindende skuespiller Forest Whitaker og rapperen 50 Cent.

Se traileren her.

Sponsoreret indhold