Du får kun et gæt: Kan du se, hvem denne russer ligner?

Hvem er det lige, han ligner?

Hvem er det lige, han ligner?

(Foto: Fra Twitter)

Billedet af manden nede i artiklen går lige nu sin sejrsgang verden over.

Det er der en naturlig årsag til.

Det er selvfølgelig, fordi han næsten på en prik ligner den ældre udgave af en af Hollywoods superstjerner - Leonardo di Caprio.


Giv ham politiuniformen på og smid håret frem i panden, så er der stor lighed mellem superstjernen og den russiske politimand. (Foto: All Over Press)

Leonardo har med årene - ligesom det går med mange af os - fået lidt ekstra på sidebenene, og russeren er også til den tunge side, men han ser dog ud til at veje noget mere end sin amerikanske dobbeltgænger.

Hans billede er blevet delt på en russisk Twitter-konto og har derfra spredt sig til hele verden, og Twitterbrugere har også moret sig med at photoshoppe russerens ansigt ind på nogle af de roller, Leonardo di Caprio har spillet - blandt andet rollen som Jack i 'Titanic'.

Billedet af den ukendte russiske politimand begyndte at florere på nettet torsdag, og både hvad angår hans blå øjne, øjenbryn og det lidt forpjuskede udseende er der ligheder mellem ham og Leonardo DiCaprio. 

Det er blot få måneder siden, at den svenske bartender Konrad Annerud blev udpeget som dobbeltgænger for den unge udgave af Leonardo DiCaprio, men nu er der også fundet en body double, der ligner den ældre udgave.

Her optræder den ukendte russer som Jack i 'Titanic'.

 

Og her er et galleri, hvor man kan se, at der er sket lidt, siden Leonardo som helt ung smeltede millioner af pigehjerter:

Se billederne: Leonardo DiCaprios vilde forvandling

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close